Küçük Pervaneli Ufo Oyuncak Fırfır 1 Adet Nostaljik Oyuncak

46% 63,59 ₺

34,19 ₺

Işıklı Pervaneli Oyuncak Ufo Pervane Frizbi Işıklı Ufo 1 Adet

46% 68,49 ₺

37,14 ₺

Büyük Pervaneli Ufo Oyuncak Fırfır 1 Adet Nostaljik Oyuncak

46% 63,68 ₺

34,28 ₺

Hot Wheels Hız Rampalı Tır

668,08 ₺

Ücretsiz Kargo

Hommy Elektrik Süpürgesi Büyük Sesli Ve Işıklı

505,11 ₺

Ücretsiz Kargo

Barbie Chelsea İtfaye Kamyonu

722,37 ₺

Ücretsiz Kargo

Çantalı Tamir Seti

183,40 ₺

Barbie Chelsea Meslekleri Öğreniyor Market Çalışanı

541,18 ₺

Ücretsiz Kargo

Polis Seti

262,48 ₺

Pilsan Kum Ve Su Oyunu

409,40 ₺

Ücretsiz Kargo

Barbie Chelsea Kayıp Doğum Günü Havuz Partisi

653,55 ₺

Ücretsiz Kargo

Lola Nın Evi 2 Katlı

344,97 ₺

Ücretsiz Kargo

Niloya İki Katlı Ev Blokları

440,76 ₺

Ücretsiz Kargo

Haibibi Köpek Dostu Tatlı Kovalı Bebek

216,09 ₺

Candy & Ken Şato Güzellik Masası

408,95 ₺

Ücretsiz Kargo

Benim İlk Kaydırağım Mgs Oyuncak

417,38 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Bahçe oyuncakları çocuklar için en doğru, en eğitici ve öğretici oyuncaklar arasındadır. Kurulumu son derece basit olan birtakım oyuncakların yanı sıra bahçe alanında doğa ile iç içe vakit geçirmesini sağlayan bahçe oyuncakları renkleri ve tasarımları ile de dikkat çekici boyutlara varıyor. Ürün yorumlarına bakılarak daha önce bu oyuncağı temin etmiş kişilerin oyuncaklar hakkındaki görüş ve yorumları takip edilebilir. Aynı zamanda belli bir fiyat aralığının üstünde alışverişlerini tamamlayan ebeveynler ücretsiz kargo avantajlarından da faydalanabilir.

Renkli Kaydırak Seçenekleri

Renkli kaydıraklar bahçelerde kullanılabilecek ilk oyuncak ürünleridir. Kurulumu son derece basit olan bu oyuncakların her iki yanında korkuluk olması da güvenli kullanımlara öncülük etmektedir. Kız çocukları için pembe, turuncu ve kırmızı renk seçenekleri mevcutken erkek çocukları için mavi, lacivert ve sarı gibi renkler tercih edilebilir. Oyun dışı zamanlarında kolaylıkla sökülebilir. Yer kaplamaması nedeniyle de tercih sebebi olan bu ürünler bahçeleri oyun parkına dönüştürmek isteyen ailelerin favorisi konumunda.

Havuz Topları ve Adet Seçenekleri

Adı her ne kadar havuz topları olsa da bahçedeki oyunların da bir numaralı tercihi olan havuz topları 20'li, 50'li ve 100'lü paketler halinde satışa çıkarılıyor. Özel filesi sayesinde kullanılmadığı zamanlarda bir yerde asılı tutularak deri toplu bir görüntü oluşturulmasını da kolaylaştırıyor. Toplar ondan fazla renk seçeneğine sahip. Küçük ve esnek yapılarının yanı sıra yumuşak bir dokuda olması da ek avantajları arasında gösterilebilir. 2 yaşından büyük için ideal olan bu oyuncakların toplu alımında ise yüzde kırka varan indirimler yapılıyor.

Bahçe Oyun Çitleri

Bahçe oyun çitleri, büyük puzzle parçalarının bir araya getirilmesiyle imal edilen hem eğlenceli vakit geçirilmesini hem de parçaları bir araya getirerek yapılar oluşturmasını olanaklı hale getiriyor. Sökülebilir ve tekrar yapılabilir olması nedeniyle sık sık değerlendirilmeye açıktır. Renk seçenekleri arasında kırmızı, sarı, mavi ve turuncu gibi alternatifler mevcut. Çocuklar bu çitleri yaparak bahçelerini korumayı da öğrenmektedir. Son beş yıl içerisinde hem ucuzluğu hem de pratik oluşu nedeniyle en popüler bahçe oyuncakları arasında yer alıyor.

Küçük Boy Basket Potaları

Küçük boy basket potaları çocukların hem spor yapmasını hem de eğlenmesini bir arada sunmaktadır. Ergonomik yapısı sayesinde hem kapılara hem de duvarlara rahatlıkla yapıştırılabilir. Oldukça dayanıklı olan bu ürünler çevresel şartlara karşı da direnç sergilemektedir. Bu nedenle bir kere satın alındıkları takdirde uzun yıllar boyunca bahçelerin oyun sahalarında değerlendirilebilir.

Sallanır Canavar Oyuncakları

Özellikle çok çocuklu ailelerin alışveriş listelerinde yer alan salıncak canavar oyuncakları aynı anda üç çocuğun sallanmak suretiyle eğlenmelerini sağlamaktadır. Lunapark beğenisi ile dekore edilmiş bahçelerin vazgeçilmez aksesuarı olan bu oyuncaklar 1 yaşından 7 yaşına kadar tüm çocukların severek tercih edebileceği bir üründür. Toplamda 2 yıllık garantisi bulunan bu bahçe oyuncakları üç ayrı bölmeden ve oturma alanından oluşmaktadır.

Sallanan At ve Ürün Özellikleri

Genellikle sallanan canavarlar ile birlikte sipariş edilen sallanan atlar da bahçelerini lunapark eğlencesine dönüştürmek isteyen aileler tarafından ürün görsellerine bakılarak sipariş edilebilir. Yaylı bir mekanizmaya sahiptir. 50 kilodan fazla kaldırma kapasitesi sayesinde birden fazla çocuğun üzerinde eğlenmesine olanak tanımaktadır. Sevimli ve özgün görüntüsü ile birlikte hiç kaldırılmadan bahçelerde daimi olarak tutulabilir. Bu oyuncaklarda da tercihe bağlı olarak onlarca renkte üretim bulunmaktadır. Ürün montajlı bir şekilde verilen adreslere gönderilmektedir.