Ürün Bulunamadı.

Boş Kaset ve DVD Çeşitleri ve Fiyatları

Ses kaydı yapmak, şarkı listeleri hazırlamak ve veri depolamak için farklı ürünler kullanılabilir. Bu ürünlerden bir tanesi de boş kaset ve DVD çeşitleridir. Gelişen teknolojiye bağlı olarak görüntü kaydeden cihazlarda kayıt üniteleri farklılaşmış olmasına rağmen halen kaset kullanarak çalışan kamera çeşitleri mevcuttur. Bu kameralar için mutlaka boş kaset edinmek gerekir. DVD sistemleri ise bundan çok daha farklı olarak veri depolama ve aktarımı sırasında kullanılır. Kameraların bazı modellerinde ise DVD’ye kayıt yapabilen modüller mevcuttur. 

Boş DVD

Boş DVD’ler tekrar yazılabilme özelliğine sahiptirler. Üzerlerinde bulunan veriler silinir ve silinen DVD başka bir veri ile doldurulabilir. Kullanım alanı geniştir. Verilerin yedeklenmesinde, kayıt oluşturmada, depolamada bu ürünler kullanılabilir. Dijital ortamda iş yapanlar, veri yedekleme ihtiyacı fazla olanlar boş DVD’lerden yararlanabilirler. DVD’ler yapılarından dolayı saklanmaları da kolay malzemelerdir. Tekli kutularında ya da üst üste çizilmeyecekleri şekilde istiflenerek uzun süre sağlıklı bir biçimde depolanmaya müsaittirler. 

Boş Kaset

Boş kaset eğer kamera için alınacaksa markanın kendi ürettiği kasetleri tercih etmek gerekir. Kasetlerin her birinin kayıt süreleri farklıdır. Satın alımlar sırasında bu kayıt sürelerine de dikkat etmek gerekir. Aksi halde kayıt sırasında kasetin yeterli gelmemesi sorunu ortaya çıkar. Kasetler tekli ve çoklu paketler halinde satılırlar. Marka çeşitliliği sayesinde her kameraya göre bir kaset rahatlıkla bulunabilir.