Ürün Bulunamadı.

Ofis ve çalışma masası üzerinde kullanılan sümen takımı masaüstü aksesuarlarını bir arada bulunduran fonksiyonel ürünlerdir. Şık ve düzenli bir masa görünümü isteyenler ahşap, deri, mukavva gibi malzemelerden imal edilen bu takımlar uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilmektedir. Sümen takımı içerisinde notluk, takvimlik, zarf açacağı, ataçlık, kartvizitlik, kalemlik, isimlik, fihrist ve kalem bulunur.

Sümen Takımı Nedir?

Yazı yazma altlığı sümen takımının ana parçasıdır. Evrakları düzenli hale getiren bu araç özellikle yazı yazarken kolaylık sağlamakta ve masanın çizilmesini önlemektedir. Farklı parçalardan oluşan sümen takımı istenirse tekli sümen olarak da satın alınabilir. Detaylı ve içerisinde farklı parçaların yer aldığı bir sümen takımına ihtiyacınız varsa içerisinde isimlik, çerçeve, bardak altlığı, dosyalık ve kalem bulunan masaüstü aksesuarları da tercih edilebilir.

İsimli sümen takımı masa sahibinin ismini barındıran parçalardan oluşur. Siyah, kırmızı, beyaz renkler bu masa takımlarında en çok tercih edilen renklerdir. Ofis ortamında büyük kolaylık sağlayan bu ürünler yaptığınız işin konumuna ve ihtiyaçlarınıza göre şekillenebilir.

Sümen Takımı Hangi Malzemelerden Üretilir?

Birden fazla malzemeden üretilen sümen takımları genellikle deridir. Ahşap detaylara sahip veya üzerinde baskı desenleri bulunan baskılı sümen takımları şık masaüstü gereçleri arasındadır. El işçiliği ile üretilen altın ya da gümüş varak işlemelere sahip setler de gösterişi seven yöneticiler için uygundur. Kişiye ve kullanım şekline göre değişen bu ürünler ahşap ve suni deri malzemeleri ile de üretilmektedir.

Sümen Takımı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ofis konseptine uygun, kaliteli, ihtiyaçlarınıza karşılık veren ve uzun süre dayanıklı sümen takımları malzeme seçimlerinde dikkat etmeniz gereken noktalar arasındadır. Deriden yapılmış olanlar yönetici odaları için uygun olurken, hediyelik seçimlerinde de tercih edilen bir malzemedir. Makamın ciddiyetini gösterir ve görünümde şıklık yaratır. Üzerinde farklı baskıların kullanıldığı el işçiliği ile tasarlanan ahşap sümen takımları tarzınızı yansıtan ve aksesuar seçiminde uygun olan tercihlerdir. Siyah ve kahverengi gibi klasik renklerin dışında farklı renk seçeneklerine sahip sümen takımları da ofis ortamında kullanılabilir.

Üst düzey mevkiye sahip yönetici, müdür, iş yeri sahibi gibi kişiler masaları için tam set sümen takımlarını satın alabilir. Ancak bu takımların içerisindeki tüm aksesuarlara ihtiyacınız yoksa yalnızca temel malzemelerden oluşan ya da tekli sümen alarak da masanızı kullanışlı ve şık hale getirebilirsiniz.

Müdür, doktor, avukat, yönetici pozisyonlarına sahip kişilerin masalarında tercih ettiği bu takımlar evde çalışan home ofis sahipleri içinde uygundur. Genellikle iş yerlerinde mevkileri bizzat belli eden sümen takımları, müdür ve müdür yardımcılarının isimlerini müşterilere açıkça gösterir.

Sümen Takımı Fiyatları

Klasik, modern, işlevsel gibi özelliklerde üretilen sümen çeşitleri birbirinden farklı renk seçenekleri ile sitemizde yer almaktadır. Masa sümen takımları fiyat olarak da her bütçeye uyum sağlayan avantajlı teklifleri ile ofis masalarını süslemektedir. Sümen fiyatları takım içerisinde yer alan parçalara, üretildiği malzemeye ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir.