Diplomat 105X24 1Hamur 110 Grsilikonlu Düz 100 Lü Paket

1% 18,62 ₺

18,39 ₺

Stokta Yok

Para Zarf Fiyatları

Günümüz koşullarında en çok kullanılan malzemelerden biri olan kağıtlar farklı şekillerde de kullanılmaktadır. Örneğin mektuplaşma, özel davetiye, bildirim gibi kağıtların koyulduğu zarf hala popülerliğini korumaktadır. Aynı zamanda genellikle parasal konuların çözümlenmesi için kullanılan boş senet ve çeklerin de aynı maddeden yapıldığını bilmek gerekir. 

Nakit Akışını Sağlamak İçin Kullanılan Zarflar

Büyük ve küçük firmaların yanı sıra şahsi olarak kullanılan boş senetlerin ya da çeklerin en yaygın kullanım alanı mal alışverişleri sırasındadır. Ülkemizde bir çok firma bu şekilde para akışını sağlamaktadır. Çekler üzerlerinde imza, tarih, isim soy isim, ödeme günü, beyan tarihi gibi bilgilerin doldurulması için çeşitli şekillerde üretilmiş ve genellikle balya halinde satılan seri numaralı kağıtlardır. Aynı zamanda bankalar arasında da sıkça kullanılan bir materyaldir. Günlük hayatta pek kullanmadığımız çek ve senetler iş hayatında oldukça karşımıza çıkmaktadır. 

Zarf Çeşitleri

Kullanılan bir çok zarf türü vardır. Ciddiyet belirten yada eğlenceli olarak üretilen zarfların her türlü renk ve desende bulmak mümkündür. Toplu halde ya da tek olarak da para zarf satın alınabilinir. Zarfların diplomatik olanları daha çok resmi kuruluşlar tarafından kullanılmaktadır. Ayrıca kokulu ve renk değiştiren özellikleri ile bir çok zarf türünü de piyasada bulmak mümkündür. Dikdörtgen yada kare yapıları ile rahatlıkla içine kağıt koyulabilmesini sağlar. Aynı zamanda yapışkan kısmının hafif su ile teması halinde zarflar kolaylıkla kapatılabilinir. Bunun dışında kendinden yapışkanlı olanları da mevcuttur.