El Örgüsü Tasarım Eldiven/Knitted Gloves

43% 70,00 ₺

40,00 ₺

Salarticaret Kadın Pembe Klasik Yarım Parmak Eldiven

47,79 ₺

Bayan Eldiven Fiyatları

Kadınların kullanmaktan keyif aldıkları birçok farklı ürün çeşidi bulunuyor. Bu ürünlerin arasında yer alan eldivenler de sevilerek tercih ediliyor. Bayan eldiven çeşitleri son derece şık modellerde tasarlanmaktadır. Kalite standartları yüksek olan bu ürünlerde ürün skalası çok geniştir. Renk olarak tasarımı yapılan bu eldivenler her yaş grubundan bayana hitap edecek şekilde tasarlanmaktadır. Kalitesi iyi olan bayan eldiven modelleri modaya uygun tasarımları ile de tercih edilmektedir. 

Kısa Eldiven Modelleri

Kadınların çok severek tercih ettikleri modeller arasında kısa eldivenler de yer alıyor. Bu eldivenler pembe, mavi, siyah gibi renklerde tasarlanan modellerdir. Kıyafet kombinlerine göre rahatlıkla kısa eldivenlerden fayda görebilirsiniz. Şıklığı ile son derece göz alan bu eldivenler fantezi şekilde de tasarlanmaktadır. File tasarımları en çok tercih edilen bayan eldivenleri özellikle sokak modasını yakından takip eden kadınlara hitap etmektedir. 

Kesik Eldiven Modelleri

Kadınların çok fazla tercih ettikleri eldiven modelleri arasında kesik eldivenler de çok fazla tercih edilmektedir. Kesik eldivenler klasik eldiven çeşitlerine göre daha farklı şekilde tasarlanmaktadır. Eldivenlerin üzerinde yıldız gibi farklı desenler de bulunuyor. Spor giyime çok uygun olan eldiven çeşitleri kadınların günlük hayatta severek tercih ettikleri tasarımlar arasında yer alıyor. Eldivenleri temin etmek için güvenilir satış platformlarını tercih edebilirsiniz. Bu platformlarda her ürün için birçok farklı kampanyadan da yararlanma imkânınız bulunuyor.