High Definition Color Poe Ip Phone With Dual Display

4.247,22 ₺

Ücretsiz Kargo

Ip Office Ip400 Rack Mount Kit

499,70 ₺

Ücretsiz Kargo

Telsiz Telefon Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Telsiz telefon alırken dikkat edilmesi gerekenlerin başında pil süresi, rehber kapasitesi, menzil ve telesekreter özellikleri gelmektedir.

Telsiz telefonlar, ahizeli telefonlardan farklı olarak genellikle sabit durmamakta ve şarj sorunları sıklıkla yaşanabilmektedir. Sürekli şarjda tutmak zorunda kalmadan rahatlıkla kullanabilmek için uzun şarj süresine sahip telefonları tercih etmenizi öneririz. Bu sayede telefonunuzu sürekli yanınızda taşıyabilir ve şarjı hızlı bitmediği için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bununla birlikte dilediğiniz numaraları kolaylıkla kaydedebilmeniz için rehber boyutunun büyük olması da size avantaj sağlayacaktır. Az sayıda numara kaydedebilme özelliğine sahip telefonlar, yeni bir numara kaydetmek istediğinizde size sorun yaratacaktır. Dolayısıyla telsiz telefon satın alırken rehber kapasitesine de dikkat etmenizi öneririz.

Telefonun çekme menzili ise evin tamamında telefonu kullanabilmeniz açısından önemlidir. Menzili kısa olan telefonları evin bazı kısımlarında kullanamayabilirsiniz. Bu sebeple uzun menzilli telefon tercih etmelisiniz.

Son olarak ise tercihi bağlı ancak faydalı bir özellik olan telesekreter özelliği önemlidir. Özellikle yeni ve ileri teknoloji telefonlarda bulunan bu özellik sayesinde size bırakılan sesli mesajları telefonunuza okutabilir, siz açamadığınız zaman arayanları otomatik bir mesajın karşılamasını sağlayabilirsiniz. 

En İyi Telsiz Telefon Özellikleri Nelerdir?

En iyi telsiz telefon özellikleri menzili geniş, pil süresi uzun ve rehber boyutu büyük bir telefon olmasıdır. En iyi telsiz telefonlar bu temel özelliklerin yanı sıra telesekreter, sesli mesaj ve sesli karşılama özellikleri gibi gelişmiş özellikleri de barındırırlar. 

Genellikle yabancı filmlerde karşımıza sıklıkla çıkan özelliklerden olan bu özellikler sayesinde telefonu açamadığınız zaman, daha önceden kaydettiğiniz sesli mesajla arayanları karşılayabilirsiniz. Bir diğer havalı özellik ise sesli mesajları veya bildirimleri okuma özelliğidir. Eve geldiğinizde arayanların kaydettiği sesli mesajları telefonunuza okutabilir ve mesajlarınıza yanıt verebilirsiniz.

Ek olarak bazı telefonlarda SMS alma ve gönderme özelliği de bulunmaktadır. Bu özelliğiyle cep telefonu gibi işlevsel özelliklere de sahip olunabilmektedir.

En Popüler Telsiz Telefon Markaları Hangileridir?

Piyasada en popüler olan ve kullanıcıların en fazla talep ettiği markaları aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tüm bu markaları ve daha fazlasını her zaman Lazımbana’da bulabilirsiniz.

  • Panasonic Telsiz Telefon

  • Gigaset Telsiz Telefon

  • Philips Telsiz Telefon

  • Senao Telsiz Telefon

  • Siemens Telsiz Telefon

  • Türk Telekom Telsiz Telefon

  • Motorola Telsiz Telefon

  • Laxon Telsiz Telefon

  • Panasonic Telsiz Telefon

Sık Karşılaşılan Telsiz Telefon Arızaları Nelerdir?

En sık karşılaşılan telsiz telefon arızaları batarya arızaları, ekranın bozulması, hoparlör arızası ve mikrofon arızasıdır.

Bataryanın bitmesi genellikle kalitesiz ürünlerde veya uzun süre kullanımlarda karşılaşılan bir arızadır. Bu durumda genellikle bataryanın değiştirilmesi sorunu çözmektedir. Ayrıca telefonun su alması, düzensiz elektrik akımı dolayısıyla bataryanın zarar görmesi veya herhangi bir sebeple arıza oluşması da mümkündür. Bu durumlarda bir tamirciye telefonunuzu göstermenizi veya garanti kapsamında teknik servise göndermenizi öneririz.

Ekran bozulması ise dijital telsiz telefon modellerinde sık sık karşılaşılan bir sorundur. Herhangi bir sebeple ekranın çalışmaması, ışığının bozulması veya görüntü vermemesi söz konusu olabilir. Çoğunlukla bir darbe veya komplikasyon sonucu oluşan bu sorun, telefonunuzun beyniyle yani alt sistemleriyle alakalı bir arızanın da işareti olabilir.

Hoparlör ve mikrofon ise, çoğu cep telefonunda da olabildiği gibi sıklıkla kullanıma bağlı ya da sıvı girmesi gibi komplikasyonlar sonucu meydana gelmektedir. Bu durumda genellikle sesin karşı tarafa gitmemesi ya da karşı tarafın sesinin alınamaması gibi durumlar ortaya çıkabilmektedir.

Tüm arızalardan mümkün olduğunca korunmak için Lazımbana gibi güvenilir satıcıların bulunduğu platformlardan alışveriş yapmanızı ve kaliteli ürünleri satın almanızı öneririz. Ancak her durumda karşılaşılabilecek bu arızalar meydana gelirse de, hızlıca servise göndermenizi ya da bir ustaya baktırmanızı öneriyoruz.

Uzun Menzilli Telsiz Telefon Ne Kadar Uzaktan Çeker?

Uzun menzilli telsiz telefon modelleri, evin tamamında telefonun çekmesine yardımcı olmaktadır. Özellikle büyük evlerde, bahçeli evlerde ve birden fazla katlı evlerde bu konu önemli bir hal almaktadır. Ancak uzun menzilli ve kaliteli bir telefon alarak bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Telsiz Telefon Fiyatları Ne Kadar?

Ortalama telsiz telefon fiyatları, kalitesine ve özelliklerine göre ₺150 ile ₺1.000 arasında olabilmektedir.En ucuz telsiz telefon fiyatları ise ortalama ₺100 civarındadır.

Marka olarak baktığımızda ise, en popüler telefon markalarından olan Senao telsiz telefon fiyatları ortalama ₺1.000 ila ₺1.500 arasındadır. Ekleyeceğiniz telefon ve telefon aksesuarlarına göre fiyatlar daha da artacaktır. 

Telsiz Telefon Pili Nereden Alınır?

Telsiz telefon pili almak için Lazımbana’dan faydalanabilirsiniz.Size lazım olan hemen her ürünün bulunduğu Lazımbana’da telefon pili de bulabilirsiniz.

IP Telsiz Telefon Nedir?

IP telsiz telefon modelleri, telefon ile kablosuz olarak haberleşmenizi sağlamaktadır. Herhangi bir kablo gerektirmeden bağlantı kurulmasını sağlayan ve veri alışverişi sağlayan IP teknolojisi, telsiz telefonunuzla kablosuz olarak haberleşmenizi sağlar.