Ürün Bulunamadı.

Yazılabilir CD

Bilgisayar harici depolama ürünleri içerisinde bulunan yazılabilir CD ürünleri, bilgilerin taşınması, verilerin depolanması için kullanılan sistemlerden bir tanesidir. Farklı depolama kapasiteleri bulunan bu CD’ler iş hayatından özel yaşama kadar kullanılabilir. Kimileri fotoğraflarını arşivlemek için CD tercih ederler, kimleri sevdikleri müzikleri bir araya toplamak için bu CD’leri kullanırlar veya belge aktarımı için CD gerekli olabilir. Amaç her ne olursa olsun bu ürünlerin teknoloji ile birlikte gelen ve büyük bir kolaylık getiren malzemeler arasında olduğunu söylemek hiç de yanlış olmaz. Depolama aygıtlarının küçülmesi aynı zamanda alandan da tasarruf edilmesini sağlar ki CD’lerin kapladığı alan düşünüldüğünde saklama konusunda da avantaj yarattıkları hemen fark edilebilir. 

Çoklu CD Paketleri 

Yazılabilir CD ihtiyacı sürekli olanlar bu ürünleri satın alırken çoklu paketler halinde satışa sunulanları tercih edebilirler. Paket adetleri değişiklik gösterir. Kendi CD çantası içinde satılırlar. Böylece CD’leri saklamak da sorun olmaz. 

Tekli Seçenekler

Çoklu seçeneğe alternatif olarak tekli olarak satılan yazılabilir CD ürünleri de mevcuttur. Tekli kaplar içinde bulunan bu CD’lerde ise depolama hacimleri değişiklik gösterir. Bir parça daha fazla yer kaplasalar bile özel koleksiyon oluşturmak isteyenler tarafından tercih edilebilirler. 

CD Satın Alırken 

Yazılabilir CD satın alırken kullanım amacına dikkat edilmesi önemlidir. Büyük dosyaları depolamak için yüksek depolamaya izin veren CD’ler verilerin tek bir alanda toplanması için idealdir.