Ürün Bulunamadı.

Masa Futbolu (Langırt) Fiyatları

Her yaş grubundan kişiye hitap eden bazı oyunlar vardır. Bu oyunların en çok tercih edileni ise tükenmeyen ve sıkılmadan oynanabilen grup oyunlarıdır. Bunlardan biri olan masa futbolu yani diğer bildiğimiz isim ile langırt tüm sporseverlerin aynı zamanda oyun severlerin beğenisine sunulmuş bir oyun çeşididir. Genellikle 2 ve üstü oyuncu ile oynanan ve farklı boyutlarda üretimi yapılan masa üstü bir oyundur.

Langırt Özellikleri Nelerdir? 

Tüm dünya tarafında oynanan oyunun masası dikdörtgen şeklindedir.  Masa üzerinde çubuklar sıralı şekilde uçları yanlara değecek şekilde dizilmiştir. Ve her çubuk üzerinde mavi ya da kırmızı renklerde ufak plastik bebek figürleri vardır. 1-2-3-3 şeklinde dizilmiştir. Futbol sahasına benzer olacak şekilde üretilmiştir. İçine atılan ufak topu çubuklar sayesinde kaleye atma oyunudur. 

Masa Futbolu Çeşitleri 

Bu oyun masalarının yüzlerce çeşidi ve boyutları vardır. Genellikle dışarıda gördüğümüz alışveriş merkezlerinde ya da lunaparklarda jeton ya da 1TL ile çalışacak şeklinde tasarlanmıştır. Fakat bunu hobi olarak kullanacak kişiler için direk parasız ve jetonsuz çalışacak şekilde olanları da vardır. Fiyatları kullanım alanına göre biraz pahalıdır fakat ömür boyu kullanım sağlar. Süreli olmaması en çok tercih edilmesidir. Aynı zamanda bu tarz oyunların ticari amaçla çok fazla kar getirdiği bilinir. Bakımı oldukça kolay olan bu masa futbolu langırt yeni bir iş kapısı olarak düşünülebilinir.