Ürün Bulunamadı.

Bisiklet Yaka Atlet Fiyatları

Erkeklerin sıklıkla tercih ettikleri atletler günümüzde her yerde rahat kullanım için giyilen giysilerden biridir. Çeşit olarak pek fazla çeşidi yoktur. Genellikle erkeklerin gömlek içine giydikleri söylenebilir. Atletlerin kolsuz olarak tasarlanan ve üretilen kumaşların genellikle pamuklu olmasından kaynaklı terletmeyen yapıları sayesinde uzun süre kullanım sağlar. Uzun süre kullanım yapabilmek için önerilen ve doğru yıkama programlarının kullanılması gerekmektedir. Bunun dışında atletler uzun olarak ya da kısa olarak üretilir. Her bireye hitap eden yapısı ile en çok tercih edilen üründür.

Atlet Çeşitleri Nelerdir?

Atletler genellikle bisiklet yaka atlet ve V yaka atlet olarak iki şekilde üretilir. En çok tercih edilen ürünler kullanım açısından daha rahat olduğundan dolayı Bisiklet yaka olanlarıdır. Bu atletler genellikle siyah, gri ve beyaz olarak üretilir. Bu ürünler erkek iç giyim olarak adlandırılır. Renkli ya da desenli olarak üretilmezler. Düz renk seçenekleri vardır. İsteğe bağlı olarak özel üretim yapılır. Aynı zamanda bisiklet yaka atletlerin kullanım açısından bedenleri de farklılık göstermektedir. Bunlar XS, S, M, L, XL, XXL şeklindedir. Seri olarak üretilen ürünlere piyasada ulaşmak çok kolay olmaktadır. 

Satın Alma Olanakları

Atletler genellikle fazla kullanıldığından yıpranma olasılığı daha çok olduğundan satılan paketler genellikle 6 lı ya da 12 li şekilde satılmaktadır. Tek olarak almak da mümkün kılınır. Fakat beğenilen ürünlerin fazla olarak alınması maddi açıdan parça başına hesaplandığında daha mantıklı olacaktır.