Ürün Bulunamadı.

Araç içi Led Şerit bir makara üzerine sarılmış led lambalara verilen isimdir. Genelde tek şeritli olarak satılır fakat çift şeritli olarak satılan modeller de bulunmaktadır. Led şeritler çok sık tercih edilen aydınlatma ürünleridir. Bu aydınlatma sisteminin iç mekân ve dış mekân olmak üzere iki farklı çeşidi vardır. Şerit led ışıkları diğerlerinden ayıran özellik dış mekân için satılan led şeritlerin yağmurdan ve kötü hava şartlarından etkilenmemesi için silikon bir kaplama bulunuyor.

Şerit led ışıkları genel olarak makara halinde 5 ya da 10 metre uzunluğunda satılmaktadır. Makaralardan ihtiyaç duyulan kadar şerit kullanmak mümkündür. Hatta şerit led üzerinde makasla kesilmesi için kesik işaretleri görmek mümkündür. Bu işaretlerden keserek istenilen yerde kullanılması mümkündür.

Oto Led Şeritler Çeşitli Alanlarda Kullanılıyor

Araç içinde Led şerit ile farklı dekorasyonlar yapmak mümkündür. İç mekânlarda kartonpiyer içlerine, niş kenarlarına, çerçeve kenarlarında ya da daha farklı alanlarda kullanılabilir. Mutfaklarda dolap altlarında da sıklıkla kullanılır. Dış mekânlarda ise özellikle işletmelerin aksesuarlarında, ağaç süslemelerinde, tabelalarda ve yol kenarı ışıklandırmalarında kullanılmaktadır.

Led şerit ışıklandırmalarının farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. Sarı,  beyaz, mor, kırmızı, mavi, pembe, turuncu, yeşil ve daha pek çok mekânları süslemek için tercih edilir. Yanar döner ışık seçenekleri de mevcuttur. Mekânın büyüklüğüne ve led ışığın kullanılacağı alana göre bir renk belirlemek daha iyi bir tercih olacaktır.