F90080 Yüksek Netlik,uzay Monoküler,kara Ve Uzay Teleskobu

12.843,99 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Teleskop & Aksesuarları Fiyatları

Bilime ve araştırmaya meraklı insanların kullandıkları çeşitli elektronik ve optik malzemeler vardır. Bu araştırma aksesuarları ne kadar nitelikli ve son teknoloji ürünü olursa kişiler o kadar doğru sonuçlar elde etme imkanı bulacaklardır. Bunu bilen insanlar da her zaman bilimsel araştırmalarında en yeni teknolojik cihazları kullanmayı tercih ediyorlar. Teleskop & aksesuarları da bu bağlamda önemli birer cihazdır. 

Teleskop Çeşitleri Nelerdir?

Teleskop modellerinde farklı alternatifler bulunduğunu söylemek mümkündür. Teleskop çeşitlerinde çok yönlü yakınlaştırma özelliği bulunduğu gibi yağmur geçirmez ve buğu yapmaz özelikleri de bulunuyor. Özel taşıma çantası ile satılan teleskop ve çeşitleri hafif olduğu için kolay taşınabilir bir özelliği vardır. Doğa tutkunlarının tüm araştırma gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayan bu ürünler çok kaplamalı optik özelliği de sunmaktadır. Koruyucu çantası içerisinde satışa sunulan teleskop ve dürbün çeşitleri insanlar için en iyi seçimler arasında yer almaktadır. 

Mikroskop Modelleri

Genelde okullarda görülmeye alışık olunan büyüteçler çok küçük olan canlıları ya da bitkileri incelemekte son derece başarılı olan ürünlerdir. Yüksek büyütme oranı sayesinde en küçük parçalar dahi yüksek kalitede görülebilme imkânı sunmaktadır. Bunun yanında bu ürünlerin kullanımı 8+ yaş grubu insanlar içindir. Görüntü kalitesinin çok iyi olması bu ürünlerin okul ortamlarında da kullanımını sağlamıştır. Mikroskop modellerini ve teleskop çeşitlerini online olarak rahatlıkla temin etme imkanınız bulunuyor ve dilerseniz kapıya teslim olanaklarından yararlanabiliyorsunuz.