Ürün Bulunamadı.

Akvaryum Bitki Kumu Ve Tabanı Fiyatları

Akvaryum balıkları ve akvaryum bitkileri için, akvaryum kumunun çok doğru bir şekilde tercih edilmesi gerekir. Çok sevdiğiniz balıklarınız için, kurmuş olduğunuz akvaryumunuz ile hayal gücü ve beğeninize uygun olarak taban malzemeleri kullanabilirsiniz. Akvaryumunuzu renkli bir hale getirmek, balıklarınızı ve akvaryum bitkilerinize daha iyi bir ortam oluşturmak için akvaryum bitki kumu ve tabanı malzemelerinden yardım alabilir ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Gerçek bitkiler, balıklar için çok keyifli oyun alanı ya da yumurtalarını saklayabilecekleri mekân olabilir. Ayrıca burada dinlenerek akvaryumda bulunmaktan daha çok keyif alır. 

Akvaryum İçin Taban Malzemesi Ve Işık

Bitkili bir akvaryumda taban malzemesinin önemi olduğu kadar, ışığın da çok büyük önemi bulunur. Akvaryumunuzun büyüklüğüne göre, uygun taban malzemesi ve ışıkları tercih ederek, akvaryum içerisindeki bitkilere uzun süreli bir yaşama ortamı sunabilirsiniz. Sitede bulunan, miks doğal çakıl taşı, Ista bitki taban seramik gibi akvaryum taban malzemelerle kendi hayal dünyanızı akvaryumunuza yansıtabilirsiniz.

Akvaryumda Işık Nasıl Olmalıdır?

Bitkili akvaryumda ışık seçimi her şeyden daha önemlidir. Işık tercih etmeden önce ilk olarak, akvaryumunuzun low -tech mi yoksa hi- tech uyumlu mu olduğunu incelemelisiniz. Low-tech akvaryumlarda çok fazla ışığa ihtiyaç yoktur. Bu akvaryumlarda bitkiye bakmak için fazladan ışık takviyesi gerekmez. Bitkilerde daha yavaş büyümeler görülür. Işık tipi floresan olarak seçilebilir. İçerdeki bitkilerin fazla ışığa ihtiyaç duymayan şekillerde olmasına dikkat edilmelidir. Hi-tech akvaryumlar ise balık ve bitkiler için en donanımlı ekipmanları sağlar.