İlk Yardım Çantası (Boş)

726,92 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

İlk Yardım Çantası

İlk yardım çeşitli kaza ve yaralanmalarda yetkili yerlere gidene kadar yapılması gereken müdahalelerdir. Doğru ve bilinçli uygulanan ilk yardım yaralanmaların etkisini önemli ölçülerde azaltmaya yardımcı olabilmektedir. Evde, yolda, ofiste, arabada gibi yerlerde kazanın ne zaman geleceğini tahmin edemezsiniz. Yani insanın her yerde kazaya uğrayacağı düşünülerek tasarlanmıştır. Bu yüzden önleminizi önceden almanız ve her yerde rahatça bulundurabileceğiniz bu ürünün nasıl uygulandığını bilmeniz gerekmektedir. İlk yardım çantasının bilinçsiz kullanılması ölümlere yol açmaktadır. Kolayca bulunacak yerlerde bulundurmanız fakat çocukların ulaşamayacağı yerlere koymanız öneriliyor.

Araç ilk yardım çantası

Yolda karşılaşabileceğimiz bazı olaylarda her zaman tıbbi yardım almaya şansımız olmaya bilir. Her araçta bulunması gereken araç ilk yardım çantası sürücülerin güvencesi haline gelen ve herhangi bir durumda müdahale etmeyi kolaylaştıran ilk yardım çantası içerisinde birden fazla ürün vardır. Bu ürünleri doğru kullanımı sonucunda hayat kurtarmış bile olabilirsiniz. Tam da bu noktada küçük dokunuşlar ve küçük bir ekipman ile hayat kurtarmak mümkün olabilir.

İlk Yardım Çantası İçindekileri

İlk yardım çantası içindekileri bilmekle kalmayıp ürünlerin bütün özelliklerini ne işe yaradıklarını bilmek sizler için daha iyi olabilir.

* 3 Adet Küçük Boy Sargı Bezi

* 1 Adet Soğuk Kompres

* 1 Adet Yanık Örtüsü

* 3 Adet Büyük Boy Sargı Bezi

* 3 Adet Üçgen Sargı Bezi

* 1 Adet Steril Gaz Kompres

* 1 Adet Flaster

* 1 Adet Antiseptik Solüsyon

* 1 Adet Metal Makas

* 12 Adet Çengelli İğne (Özel Kutulu)

* 1 Adet Tekstil Turnike

* 1 Adet Plastik Bandaj

* 1 Adet Üst Koruma Örtüsü

* 10 Adet Yara Bandı

* 1 Adet El Feneri

* Tıbbi Medikal Eldiven

* 1 Adet Suni Solunum Maskesi

* 1 Adet Elastik Sargı Bezi

* 4 Adet Montaj Ve Askı İçin Dübel Ve Vida

* 1 Adet Detaylı İlk Yardım Kılavuzu

Bu içerikleri iyi bilmek hayat kurtarmanıza yardımcı olmakla kalmayıp kendi hayatınızı da değiştirebilmek demektir. Kullanışlı tasarımları ve özenle hazırlanmış kutusuyla her yerde bulundurmak sizin için daha da kolay olmuştur.

İlk Yardım Çantası Fiyatları

En uygun ilk yardım çantası fiyatları ve yaşamınıza uyum sağlayacak modelleriyle artık her zaman yanınızda olmaya devam ediyor. Farklı boyut ve şekildeki modellerimizi en uygun fiyatlarda size sunmaya devam ediyoruz. Lazmbana sitemizi ziyaret ederek ürünlerimizi inceleyebilir ve güvenilir bir alışveriş yapabilirsiniz. Fırsatları ve kampanyaları kaçırmamak için takipte kalın.