165Cm Uzun Beyaz 100Cm Saksılı Oda Bölme Seperatör Paravan

4.401,08 ₺

Ücretsiz Kargo

Medikal Paravan Perde Muayenehane Paravan I 3 Perdeli 215 Cm En

931,97 ₺

Ücretsiz Kargo

Doğal Dallarla Tasarlanmış 160 Cm Oda Seperatör Bölme Paravan

4.401,08 ₺

Ücretsiz Kargo

165Cm Yükseklik 50Cm Genişlik Beyaz Oda Bölme Seperatör Paravan

1.920,70 ₺

Ücretsiz Kargo

Doğal Dallarla Tasarlanmış 160 Cm Siyah Seperatör Bölme Paravan

4.793,08 ₺

Ücretsiz Kargo

150Cm Altıköşeli Sonsuzluk Desenli Saksılı Uzun Dal Seperatör

5.381,08 ₺

Ücretsiz Kargo

160 Cm Yüksekliğinde Doğal Dallardan Oda Bölme Paravan Seperatör

1.920,70 ₺

Ücretsiz Kargo

165Cm Beyaz Dallı Uzun Beyaz 150Cm Oda Bölme Seperatör Paravan

5.381,08 ₺

Ücretsiz Kargo

Paravan Modelleri ve Fiyatları

Paravan kelimesi birkaç parçanın birbirine bağlanmasıyla oluşmuş ve bir alanı kapatmak ya da bölmek için kullanılan perdeleri ifade etmektedir. Paravan dendiğinde ilk akla gelen odalar içerisinde özel giyinme alanları oluşturmaya yarayan ürün olacaktır. Günümüzde paravanlar oldukça çeşitlenmiştir. Son zamanlardaki paravanlar bilinenin aksine perde şeklinde değildir. Dekoratif amaçlı kullanılan birçok obje paravan olarak tasarlanmaktadır.

Dekoratif Saksı Paravan

Ortalama 150 cm genişliğinde ve 165 cm yüksekliğinde üzerinde dekoratif dallar bulunan bir saksı artık bir ortam da paravan olarak kullanılabilmektedir. Hem alanı bölerken hem de hoş bir dekor elde edilmesine fırsat sunar. Bunun yanında açık alanlar bölünmek istediğinde de içerisine canlı bitkiler ekilebilecek ahşap saksılar kullanılabilmektedir. Bu tip dekorların dışarıdan bakıldığında paravan oldukları anlaşılmamaktadır.

Canvas Kanatlı Paravan

İki tarafı desenli veya tablo görünümlü kumaşlarla kaplanmış, katlanabilir ve ortalama 3 bölmeli paravan çeşididir. İki tarafı da aynı desen olduğundan iki yönü de kullanıma uygundur. Kumaşın gerildiği tahta çerçeveler uzun süreli kullanıma uygundur. Zaman geçtikçe esneme ve yamulma yapmayacaktır. Kumaş üzerine basılan desenler ortama farklı bir atmosfer katmaktadır. İstendiği zaman katlanıp kolayca taşınabilme özelliğine de sahiptirler.

Ahşap-Otantik Paravan

Ahşap malzemeden ve özel el işçiliği ile üretilmektedirler. Çok fazla çeşitleri mevcuttur. Genellikle salonları yemek bölümlerinden ayırmak için tercih edilirler. Zarif ahşap işçiliği ile ortama hoş bir otantiklik katar. Otantik görünümü dolayısıyla avangard ağırlıklı ortamlara daha uygundur. Görüntü olara saray dizilerinde görme fırsatı bulduğumuz paravanlara benzerler.