Ahşap Oyma Ve Hobi El Aletleri Seti 12 Parça

176,30 ₺

Ücretsiz Kargo

Gündelik hayatınızı kolay hale getirmenin en kolay yollarından biri el aletleri setlerini kullanmaktır. Uzun bir kullanım ömrüne sahip ve kullanışlı olan ev aletleri setleri günlük yaşantınızı önemli derecede kolaylaştırırlar. Şarjlı el aletleri, elektrikli ev aletleri içerisinde işinizi diğerlerine nazaran daha çok kolaylaştıracak olan bir alettir. El aletleri setinin kullanımını sağlarken, aksesuarlarını ve anahtar çeşitlerini de tam bir şekilde yanında bulundurmaya dikkat etmelisiniz

Elektrikli El Aletleriniz Düzgün Çalışmadığı Zaman Ne Yapacaksınız?

Elektrik sayesinde çalışan aletlerde bir sorun karşılaşıldığı zaman başvurulacak ilk yöntem teknik servisle irtibat kurmak olacaktır. Elektrik ile çalışan herhangi bir alet sorun verdiği zaman kendiniz karşılaştığınız sorunu gidermek için tamir etmeye çalışmadan yapılacak ilk hamle teknik servisle irtibata geçmek olmalıdır. Arızası olan ev aletleri elektriksel kısmından kaynaklı sıkıntılı veya mekanik açıdan sıkıntılı olacağından evde sizin kendi başınıza tamirat sağlamanız mümkün olmayacaktır. Teknik servis elektrikli ev aletinizin bakım ve tamiriyle ilgilenecektir. 

İş Güvenliğine Dikkat!

Eller ve ayakların ıslak veya nemli olmaması elektrikli el aletlerini kullanmaya başlamadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli husustur. Eller ve ayaklar kadar ortamın da kuru olması dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biridir. 

Koruyucusu bulunmayan el aletlerinin kullanımı yanlış olmakla birlikte bu koruyucular gelişi güzel isteğe bağlı çıkarılarak da kullanılmamalıdır. Hasarlı, yalıtımı bozulmuş, kesik veya yıpranmış kablolar da bu aletlerde kullanıma uygun değildir. Yangın söndürme tüpü bulundurmayan ortamlarda veya yanıcı özelliği bulunan maddelerin yanında kullanım sırasında ön kısımlarına malzeme koymamaya dikkat etmeli ve elektrik panoları kapalı konumda bulundurmalıdır. Hiç kimse tarafından kulak ardı edilmemesi gereken bu maddeler güvenliğin sağlanması açısından önemlidir. 

“Tehlikelere engel olmak, çalışan kişilerin güvenliğini sağlamak, olası risklere önlem almak için iş güvenliği talimatlarına uymak önemlidir.”

Akülü vidalama bu kategoride en çok tercih edilen ürünlerdendir çünkü ev veya iş yeri gibi birçok ortamda ihtiyaç duyulur. Sökme, monte, delme gibi özellikleri bulunan akülü vidalama aletleri akülü olduğundan dolayı kullanımda büyük bir kolaylık sağlarlar. 

Matkaplar

Matkaplar da kullanım alanı çok çeşitli olan bir elektrikli el aletleridir. Genel kullanım amacı havşa açma ve delik delme olan matkaplar iki adet kesme kenarı bulundururlar. Delik alanını genişletme ya da delik açma gibi konularda etkili olan matkaplar metal, ahşap ve beton gibi malzemelerden yapılan yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. 

Havşa matkaplarını delme yaptıktan sonra meydana gelen çapakları almak için kullanabilir ve keskin delik kenarlarını daha yumuşak bir hale getirebilirsiniz.  Bu havşa açma ve delme işlerinin yapıldığı yerlere matkap tezgahı ismi verilmektedir. Matkapların ucu tehlikeli derece bir keskinlik barındırdığından monteleme veya duvara asma işi yaparken büyük ölçüde dikkatli olunmalıdır.