Ürün Bulunamadı.

Dokunmatik Kalem 

Tablet, telefon ve bilgisayar ekranlarında kullanılmak üzere tasarlanan dokunmatik kalem çeşitleri, yazı yazmaya, grafik çalışmalarına ve ekran üzerinde yapılabilen işlemleri daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye yarar. Dokunmatik özelliği olan cihazlarda çalışan bu kalemler profesyonel ve amatör amaçlar için kullanılabilirler. Grafik tasarım ve görsel düzenleme işleri yapanlar için bu kalemler işlerini yaparken büyük kolaylık da sağlar. Parmak ile çalışılamayacak detaylar dokunmatik kalem kullanılarak çok daha rahat bir şekilde tamamlanabilir. Kalemler sadece profesyonel kullanıma yönelik üretilmezler, dokunmatik ekranında kalem ile çalışma şansı olan herkes bu ürünlerin avantajından faydalanabilir. 

Mini Dokunmatik Kalem 

Cep telefonu aksesuarları içinde yer alan mini dokunmatik kalemler, normal boy dokunmatik kalem çeşitlerine alternatif olarak taşınması daha kolaydır. Standart kalemler ile aynı özelliklere sahip mini boy kalemler ergonomik yapılarıyla da ele tam uyum sağlar. 

Dokunmatik Kalem Seçerken

Dokunmatik kalem seçiminde kalemin kullanılan cihaz ile uyumlu olmasına dikkat etmek gerekir. Bazı markalar için özel olarak üretilmiş dokunmatik kalemler bulunur. Marka ve kalem uyumsuzluğu çalışma sırasında da sorun yaşanmasına neden olabilir. 

En Uygun Dokunmatik Kalem Çeşitleri 

Dokunmatik kalem çeşitleri oldukça geniş çeşitlere sahiptir. Renk renk kalemler içerisinde hem cihazınıza hem de size uygun bir seçenek mutlaka bulabilirsiniz. Güvenli ödeme yöntemleri, hızlı alışveriş şansı ve adresinize teslim imkanları ile satın alacağınız dokunmatik kalem sizlere daha kolay bir çalışma ortamı yaratacaktır.