DEXTEL WİFİ, SMART 360º GERÇEK HD WIFI KABLOSUZ IP KAMERA

14% 699,99 ₺

599,99 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Bebek kamerası ve telsizi teknolojinin gelişmesi ile birlikte bebek güvenlik ürünleri arasında yer almaya başladı. Özellikle mobil bağlantılı versiyonları ile birlikte artık akıllı telefonlara görüntü aktarmak ve takibini yapmak mümkün olmaktadır. Önceleri basit bir donanımda temel ve tek yönlü ihtiyaçları karşılamaya yönelik olan bu aparatlar artık çok yönlü bir kullanım konforuna ve fonksiyonuna sahip. Aynı zamanda garanti sürelerinin 2 yıldan başlıyor olması bir kere satın alınan cihazların uzun vadeli olarak kullanılmasını da olanaklı hale getiriyor. Yüzde yirmilik indirim oranları ile beraber bu cihazlar basit kullanım talimatları ile birlikte evlerin güvenlik alanında vazgeçilmez aksesuarları arasında gösteriliyor.

Kablosuz Bebek Kameraları ve Ürün Özellikleri

Kablosuz bebek kamerası üç antenli olup bu kameraların çekim alanları ise 5 metreden başlayıp 15 metreye kadar uzanabiliyor. Aynı zamanda gece görüşlü olan bu cihazlar akşam karanlığında bile bebeklerin uykusunun ve hareketlerinin izlenmesi için ideal bir ortam hazırlıyor. Hareket sensörlü olan bu kameralar bebek her hareket ettiğinde ya da uyandığında direkt olarak telefonlara ve sistemin bağlı olduğu diğer cihazlara uyarı göndermektedir. Wi-fi odaklı çalışan bu yenil teknolojiler internetin olduğu her evde rahatlıkla kullanılabilir. Bir diğer yeni özellik ise seslerin de görüntüler ile birlikte kaydediliyor olması. Ses akışını interaktif bir şekilde sağlayan kameralar, bebeklerin kendini iyi hissetmesi için ailelerin seslerini bebek odasına aktarmasına da olanak tanınıyor. Çıktığı ilk günden bu yana binlerce kişinin alışveriş sepetine eklediği yeni nesil bebek kameraları oldukça kullanışlı ve de pratik.

Şarjlı ve Gece Işıklı Bebek Telsizleri

Şarj edilebilir bebek telsizi ürünleri aynı zamanda gece ışıklı olarak çok yönlü bir hizmet sunmaktadır. Tamamen dijital olan bu ürünler Led ekran kalitesini de alıcılarına sunuyor. Bebeklerin ağlamalarını da anında aktaran bu telsizler ebeveynlerin güven içerisinde uyumalarını da sağlamaktadır. Ses kalitesi tamamen berrak olup herhangi bir cızırtıya sebep olmamaktadır. Karşılıklı ses alışverişine imkan tanıyan bebek telsizleri aynı zamanda ortamdaki sıcaklık farklarını bildiren bir iç dinamizme sahiptir. İklim bebeğe uygun olmayacak şekilde ısınır ya da soğursa özel sensörleri vasıtasıyla uyarmaktadır. Her haliyle çok yönlü olan bebek telsizlerin bir diğer avantajı ise sakinleştirici ninnileri derlemesi ve bebeğe kısık bir tonda aktarmasıdır.

360 Derece Dönebilen Bebek Kameraları

720 Hd görüntü kalitesiyle teknolojinin zirve noktalarından biri olan bebek kameraları otomatik bir çalışma prensibine sahiptir. Sürekli olarak sessiz bir şekilde 360 derece dönerek sadece bebeği değil bebeğin içinde yer aldığı odayı da kademeli olarak çekmektedir. Pan da yapabilen bu kameralar 120 eğim gücüyle anne babaların tüm taleplerini nizami bir şekilde yerine getiriyor. Video sıkıştırma özelliği sayesinde bebeğin uyurken görüntüleri kaydedilip daha sonrasında izlenmek üzere arşivlenebilir.

Titreşimli Bebek Telsizleri ve Ürün Özellikleri

3 ay taksitle alınabilen titreşimli bebek telsizleri de henüz yeni bir ürün olmasına rağmen sipariş listelerinde ilk sıralarda yer almaktadır. Sadece iç mekanlarda değil açık alanlarda da kullanılma özelliğiyle benzerlerinden sıyrılmaktadır. Özellikle sessiz ortamlarda titreşim özelliği devreye sokulabilir ve çok daha nitelikli bir şekilde kullanılabilir. Örneğin bebek telsizin çekim alanına çıktığında telsiz otomatik olarak bunu algılamakta ve titreşimler göndererek ebeveynlerine uyarı göndermektedir. Her anlamda bebek güvenliğinde üst düzey bir performans sergileyen bu telsizler aynı zamanda led ekranı sayesinde sürekli takibi de mümkün hale getirmektedir. Dileyenler telsizleri kullandıktan sonra ürün yorumları alanında görüşlerini diğer ebeveynlerle paylaşabilir.