Vendas Vt-2203 Uyumlu Kalıp İnce İp Askılı Kombinezon

116,52 ₺

Ücretsiz Kargo

Kombinezon Fiyatları

Kadınların iç giyim ürünleri arasında çok kullanışlı olan giyim eşyaları yer alıyor. Bunlardan birisi de kombinezon çeşitleridir. Kıyafetlerin altından astar görevi gören bu ürünler çok farklı model seçenekleri ile üretilmektedir. Kalite standartları çok iyi olan bu ürünlerde renk ve model skalası çok geniştir. Her kadın bedenine uygun olarak üretilen bu kombinezonlar günlük yaşamın vazgeçilmez ürünleri arasındadır. Tek parça halinde üretilen kombinezonlar her türlü elbisenin altından astar işlevini en iyi şekilde yerine getirecektir. Kaliteli kumaş yapısı sayesinde gardıroplarınızın en vazgeçilmez ürünlerinden biri olacaktır.

Japone Kol Detaylı Kombinezon Çeşitleri

Japone kol detayları olan kombinezonlarda geniş bir renk seçeneği bulunuyor. Bu ürünler pamuklu kumaşlardan üretilen ve beden ölçülerine birebir uyan kadın iç giyim ürünleridir. Kolayca yıkanabilir ve ütü istemeyen bir kumaş yapısı vardır. Tunik şeklinde tasarlanan bu ürünü birçok farklı elbise altına rahatlıkla giyebilirsiniz.

Desteksiz Kombinezon Modelleri

Siyah ve kırmızı renk seçenekleri ile sunulan desteksiz kombinezonlar hem şık duruşu hem de işlevselliği sayesinde çok fazla tercih edilmektedir. Farklı beden ölçülerinde üretimi yapılan ürünlerdir. Aynı zamanda yerli üretimdir ve kadınların cildini tahriş edecek malzemelere yer verilmemiştir.

Straples Dizüstü Jüpon Kombinezonlar

Çok kullanışlı olan kombinezonlardan birisi de jüpon şeklinde olan tasarımlardır. Bunlar kısa olduğu için mini elbiselerin altında da rahatlıkla tercih edilebilen modellerdir. Beyaz, siyah ve ten rengi gibi renk alternatifleri vardır.