Kişiye Özel İsim Yazılı Siyah Renk Sigara Tabakası

51% 449,90 ₺

219,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Tesbihane Kişiye Özel İsim Yazılı Gümüş Renk Sigara Tabakası

51% 449,90 ₺

219,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Epi-Derm Şerit Silikon Jel Tabaka (İzi Giderici Örtü) Sezeryan

11% 2.844,45 ₺

2.531,63 ₺

Ücretsiz Kargo

Epi-Derm Mastopeksi Silikon Jel Tabaka(İzi Giderici Silikon)

16% 3.820,98 ₺

3.209,52 ₺

Ücretsiz Kargo

Epi-Derm Areola Çemberi Silikon Jel Tabaka(İzi Giderici Silikon)

970,10 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Tabaka 

Endüstriyel sigara yerine tütün içmeyi tercih edenler günlerinin belirli bir vakitlerini kendilerine sigara hazırlamak için harcarlar ve bu sigaraları taşıyabilmek için tabakaya ihtiyaç duyarlar. Sigara dolum makineleri bu konuda sigara sarmak isteyenlere zamandan tasarruf sağlama şansı sağlıyor. Bu makineler ile sarılan sigaralar ise diğer yöntemlere göre çok daha düzgün çıkıyor. Sarılan sigaraları taşımak için ise sigaraların büyüklüğüne göre tasarlanan tabaka ürünleri kullanılabilir. Tabakalar sigaraların deforme olmasının önüne geçerken, darbelere karşı da koruyor. Sarma makinesi ve tabaka ikilisi tütün içinler için önemli ihtiyaçlar.

Tabaka Çeşitleri 

Sigara taşımaya yarayan tabaka çeşitleri kişisel zevklere göre seçilebilir. Bu tabakalar bir ortalama bir paket kadar sigara alırlar. Tabakanın boyutuna göre de sigara alma kapasitesi değişiklik gösterir. Taşınacak yere göre büyük ya da küçük tabakalar satın alınabilir. 

Sarma Makineleri 

Sigara sarmak için kullanılan sarma makineleri manuel ve elektrikli olarak ikiye ayrılır. Her makinenin sigara sarma adedi farklıdır. Bu makineler ile yapılan sigaralar elde sarılanlara göre çok daha düzgün, içimleri ise daha keyifli olur. 

Tabaka ve Sarma Makinesi İçin Tek Adres

Sigara tabakası ve sarma makinesini online satın alabilirsiniz. Online alışveriş sırasında size en uygun ödeme yöntemini kullanabilir ve ürününüzü dilediğiniz adrese isteyebilirsiniz. Mağaza mağaza dolaşmadan yapacağınız bu alışveriş sonrasında ürünleriniz adresinize kargolanacak ve sizler de sigaralarınız için gerekli bütün malzemelere sahip olacaksınız.