Ürün Bulunamadı.

Sarkaçlı Saat Fiyatları

Her çeşit duvara asılabilen, genel olarak boyutları ve şekilleri farklı olan görseli güçlü olan dijital ve mekanik saatlere duvar saati denir. Bu saatler genellikle salon ve mutfaklarda kullanılsa da evde her oda için tasarlanmış olanları da mevcuttur. 

Saat Alırken Dikkat Edilmesi Gereken

Bu ürünlerin ses çıkarttığı gözden çıkarılmamalıdır. Aynı zamanda her boyut ve her renkte üretilen saatlerin genellikle göz hizasında asılması sağlık açısından önemlidir. Saatler fosforlu ve renkli olan yapısı ile gece herhangi bir kaynak olmadan da ışıklı olarak gösterebilir. Bu ürünlerin en çok kullanıldığı yerler çocuk odaları olmaktadır. Bunun dışında pil ile çalışan aletler olduğundan belli bir süre sonra pili değiştirmek gerekmesi gerekir.

Sarkaçlı Saat Özellikleri ve çeşitleri 

Kullanılan bu ürünler genellikle ahşap, plastik, metal ve cam gibi farklı hammaddelerden üretilip piyasaya sunulmuştur. Saatler arasında en çok tercih edilenler şüphesiz ki sarkaçlı modelleridir. Bu saatler genellikle zamanı takip etmek ve görsel bir izlenim bırakmak için kullanılır. Sarkaçlı saat normal saatler gibi fakat alt kısımlarında uzun çubuk ya da nesneler ile saniyeyi belirlemek için kullanılan görseli güzel modellerdir.

Her Yere Uyumlu

Duvara asılan bir aksesuar parçası olan sarkaçlı olan saatler ile birlikte ona benzetilmeye çalışılan birçok farklı şekilde ürünler üretilmeye devam edilmekte olup benzer ürünlere piyasada sıklıkla ulaşmak mümkün olmaktadır. Duvara asılan modeller genellikle bireylerin kişiliklerini yansıtan ürünlerdir. Özel seçenek olduğundan kişiye göre modeller ile karşımıza çıkar.