Ürün Bulunamadı.

Çalışma Grubu Fiyatları

İş yaşantısında kullanılan eşyalar ve araç gereçler iş tanımına uygun olmalı ve rahat bir çalışma ortamı sunmalıdırlar. Gerekli donanıma sahip olan çalışma grubu ürünleri sayesinde işten istenen verimi en iyi şekilde almak mümkün hale gelir. Çalışma masası, iş istasyonları ve daha pek çok ofis eşyası işleri daha hızlı, kolay ve profesyonel şekilde yapmak için tasarlanmış olan ürünlerdir. Bu ürünler sayesinde tüm işler en iyi performansla halledilebilir, gerekli olan teknolojiye ulaşılarak hızlı çözümler üretilebilir. 

Çalışma Grupları

İş yerlerinde toplantı yapmak veya dinlenmek amaçlı kullanılan çalışma grubu kaliteli ve ergonomik tasarımlarıyla ön plana çıkar. Özellikle el yapımı olan ürünler çok kıymetlidirler ve ofis ortamına da mükemmel bir hava katarlar. İş yerine uyan renk ve modeller sayesinde uzun süren toplantılarda rahat etmek mümkündür. Verimli bir çalışma ortamı için kaliteli, ergonomik, şık ve ferah modeller tercih edilmelidir. 

İş İstasyonları

İş yerleri için tasarlanmış olan mobil veya masaüstü bilgisayarlara iş istasyonu denir. En zor işlerin üstesinden gelmeleri için tasarlanmış olan bu ürünler son teknolojiyle ve en kapsamlı özelliklerle donatılmışlardır. Çok üstün performans sağlamaları yönüyle diğer bilgisayarlardan ayrılırlar. Yoğun hesaplama ve grafik tasarımlarına ihtiyacı olan sektörler için bire bir ürünlerdir. Sistem çökmesi veya kilitlenmesi gibi sorunlarla uğraşmak istemeyenler birbirinden farklı özellikte olan iş istasyonlarından faydalanabilirler. Ayrıca iş istasyonlarına birden fazla ekran bağlanabilmesi de çok iyi bir özelliktir. Tek iş istasyonuna sekiz adede kadar ekran bağlanabilmektedir.