Ürün Bulunamadı.

Motosiklet Yan Çanta Modelleri ve Fiyatları

Motosikletler günümüzde kullanımı hızla artan araçlar arasında yer almaktadır.  Kapasiteleri gereği iki kişi yolcu taşıma özelliğine sahip ve çok fazla bir depolama alanı bulunmamaktadır. Kendi ana gövdesinde sadece arka kısmında mini bir depo kutusu bulunur. Bu problemi bir nebze olsun çözmek adına ek motosiklet çantaları tasarlanmıştır. Motosiklet yan çanta, arka çanta, heybe, ön çanta, depo üstü gibi çeşitleri bulunur.

Heybe Çanta

Görüntü olarak heybeyi andıran bu motosiklet çantası arka seleye ya da yan koruma demirlerine sabitlenerek kullanılırlar. Su geçirmez ve temizleme kolaylığı olan kumaşlardan üretilmektedir. Ortalama 5 gözü bulunur. Genelde siyah renk ağırlıkta üretilseler de farklı renk ve modelleri de mevcuttur. Gece karanlığında kolayca görülebilmeleri adına reflektörlü olarak tasarlanmıştır.

Arka Çanta

Motosiklet ile gerçekleştirilen seyahatlerde de sürücünün yanında taşımak isteyeceği eşyaları olabilir. Bu eşyaları koymak için deponun yetersiz geldiği durumlarda da devreye yedek parça formatındaki çantalar girer. Motosikletin taşıma kapasitesine uygun olarak çokça arka çanta ürünleri tasarlanmaktadır. Bu ürünler adından da anlaşılacağı üzere motosikletin arka kısmına ya da depo üstüne monte edilebilerek kullanılırlar. İç hacimleri ortalama 45 litre ve tahmini taşıma kapasitesi 9kg kadardır. Tek tuşa basarak kolaylıkla yerinden çıkabilir. Olası çarpma ve devrilmelere karşı dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Arka çantalara aynı anda iki kask rahatlıkla sığabilmektedir.   Gece görüşü amacı ile arka kapak kısmına reklektif konulmuştur.