Ürün Bulunamadı.

Mevlüt & Sünnet Hediyelikleri

Bir bebeğin aileye katılması, sünneti ve bu vesilelerle yapılan mevlüt organizasyonları ebeveynler için oldukça önemlidir. Anne ve babalar bu özel zamanlarda her şeyin kusursuz olmasını isterler. Hem çocukları hem de bu güzel anları paylaşan misafirleri için ikramlıklar, hediyeler ve sürprizler hazırlarlar. Mevlüt & sünnet hediyelikleri bu özel zamanlarda çokça tercih edilen ürünlerden oluşurlar. Birbirinden enfes mevlüt ve sünnet şekerleri harika tasarımlarla göz doldururlar. Her zaman bir anı olarak saklanabilecek bu hediyeler her bütçeye ve her zevke hitap edebilen ürünlerdir. 

Bebek Arabalı Modeller

Mevlüt ve sünnet hediyelikleri arasında en sık tercih edilen modellerden birisi bebek arabalı modellerdir. Her organizasyona uyabilen tasarımdadırlar. Doğum için okutulan bir mevlütte de sünnetle ilgili yapılan organizasyonlarda da kullanılabilirler. Genelde mavi ve pembe renklerde üretilen bu ürünler istenilen şekilde ve renkte tasarlanabilirler. Bebek arabası modeli içinde şekerler, çiçek kuruları veya kokular yer alabilir. Harika tül süslerle tamamlanmış olan modeller çocuğa dair en özel zamanlardan saklanan mükemmel bir anı olacaktır.

Birbirinden Farklı ve İlginç Tasarımlar

Mevlüt ve sünnet hediyeliklerinde geniş bir tasarım söz konusudur. Ancak ebeveynler bazı modelleri daha sık tercih ederler. Karyola şeklinde olan modeller ve biberon modeller oldukça sık seçilen bebek hediyeleridir. Mavi ve pembe renk yoğunluklu olarak üretilen bu ürünleri dileyenler şekerle birlikte dileyenlerse şekersiz halde satın alabilirler. Şekersiz alınan ürünlere istenilen çiçeği, kokuyu veya sevilen bir şekeri yerleştirmek mümkündür.