Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless Matlaştırcı Makyaj Bazı 30 Ml

278,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Maybelline New York Fit Me Luminous & Smooth Nemlendiren Makyaj Bazı

278,90 ₺

Ücretsiz Kargo

New Well Make Over Makyaj Fixator 50 Ml

34,20 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Makyaj bazı kadınların makyaj ürünlerinin temelini oluşturur. Makyaj bazı makyaja başlamadan önce cildin daha berrak ve parlak görünmesini sağlayan makyaj ürünlerinden birisidir. Özellikle fondöten ve pudra görüntüsünü pürüzsüz şekilde gösteren makyaj bazları profesyonel makyajın olmazsa olmaz yapı taşlarından birisidir. Kadınlar arasında son zamanlarda kullanımı artan makyaj bazı farklı marka ve fiyatlar ile beraber piyasada çeşitlilik göstermektedir. Fakat, her üründe olduğu gibi makyaj bazında da kalite hem sağlık hem de güzellik açısından büyük önem kazanmaktadır.

Cilt tipine göre de değişen makyaj bazı, makyajın ilk aşamasında temiz bir yüze sürülür ve fondöten ile cilt dokusu arasında duvar görevi görür. Fondötenin kuruluğunu alarak cildin daha sağlıklı görünmesine de yardımcı olur.

Makyaj Bazının Avantajları

Makyaj bazı, özellikle fondöten kullanan kadınlarda cildin daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olmaktadır. Fondöten ile cilt makyajı arasında bir katman görevi görerek, cildin sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Zamanla fondöten kullanımına bağlı olarak cilt kuru ve pürüzlü bir yapıya bürünür. Makyaj bazı sayesinde ten daha pürüzsüz bir hal alarak, ciltte oluşan portakal kabuğu görüntüsü de yok edilir. Özellikle sürekli pudra ya da fondöten kullanan kadınlar makyaj bazını kullanarak gün boyunca cildin nemli kalmasına da yardımcı olabilirler. Cilt tipine göre değişen makyaj bazları uygun cilt tercihine göre yapıldığında cilde canlılık ve parlak bir doku kazandırır. Ayrıca, makyaj sabitleme olarak da tercih edilen makyaj bazları kullanılan fondötenin daha uzun süre kalıcı olmasına da katkı sağlar.

Doğru Makyaj Bazı Seçimi

Doğru makyaj bazı seçimi yapılan makyajın daha uzun süre kalıcı olmasını sağlarken aynı zamanda cildin nem kaybını da önleyerek, daha sağlıklı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. Bu nedenle, makyaj bazı tercihlerinizde mutlaka kaliteli ürünler almaya önem göstermelisiniz. Ayrıca, piyasaya bakıldığında farklı marka ve içeriklerde pek çok makyaj bazı bulmak mümkündür. Mutlaka kalite ve içerik yönünden cildinize zarar vermeyecek ürünleri tercih etmelisiniz. Mümkünse cilt tipinize uygun ürünler kullanmalısınız. Özellikle, kuru bir cilde sahip olan kişiler mutlaka nemlendirici özelliği olan makyaj bazı kullanmalıdır.

Makyaj bazı cilt ile birebir temas halinde olan bir ürün olduğu için kesinlikle sağlık açısından kendisini kanıtlamış ürünleri kullanmalısınız. Fiyat unsurunu göz önüne alarak kalitesiz ve kimyasal ürün içeren makyaj bazlarını tercih etmemelisiniz.

Makyaj bazı seçiminde her ne kadar doğru tercihler önemli olsa da kullanım açısından da doğru uygulamalar yapmak gerekir. Makyaj bazı kullanımında mutlaka cildiniz temiz olmalı ve makyaj öncesi bazı kullanmalısınız. Eğer, fondöten üzerine ya da kirli bir cilde makyaj bazı uygularsanız istenilen sonucu alamazsınız.

Makyaj Bazı Fiyatları

Makyaj bazı fiyatları marka, içerik, kalite, popülerlik, sağlık standartları ve kalıcılık durumlarına göre değişiklik göstermektedir. Ama cilt sağlığı açısından mutlaka cildiniz ile uyum gösteren doğru ürünler kullanılmalıdır. Bu nedenle, fiyat unsuru ikinci planda kalmalıdır. Makyaj bazı seçiminde kalite ve marka tercihi yaptıktan sonra farklı kampanyalar ile beraber oldukça uygun fiyatlara makyaj bazı tercihinizi de yapabilirsiniz. Genel olarak makyaj bazı 20 ile 250 lira arasında değişiklik göstermektedir. Her pahalı ürün cildiniz için sağlıklı ürün demek de değildir. Bu nedenle, mutlaka daha önce kullandığınız ve cildiniz için ideal olan ürünleri seçmeye özen göstermelisiniz. Farklı kampanya ve kadınlar için sunulan özel gün indirimlerinden faydalanarak makyaj bazı başta olmak üzere farklı makyaj ürünlerini oldukça indirimli fiyatlar ile satın alabilirsiniz.