Ürün Bulunamadı.

Mezuniyet Elbiseleri Fiyatları

Mezuniyet, öğrencilerin yaşamlarında en önemli anlardan biridir. Günümüzde mezuniyet olgusu oldukça küçük yaş çocuk gruplarında da görülür. Kreş zamanlarından anaokuluna sonrasında da diğer öğrencilik zamanlarına etki eder. Bu doğrultuda mezuniyet elbiseleri de değişmiş ve günümüz koşullarına uyarlanmıştır. Genelde kep ve cübbeden oluşan elbiseler her çocuğun ve öğrencinin en güzel kıyafetlerinden biri haline gelmiştir. 

Çocuk Kep ve Cübbesi

Aileler hem çocuklarıyla ilgili güzel anılar biriktirmek hem de onlara güzel anlar yaşatmak için mezuniyet elbiselerine ihtiyaç duyarlar. Çocuk kep ve cübbesinden oluşan bu takım her çocuk için özeldir. Püsküllü kep ve yakalı mezuniyet cübbesi genelde standart renklerden oluşur. Cübbede kenar kısımlar, kol ve boyun kısımları şeritli şekildedir. 

Dayanıklı ve Kaliteli Kumaş

Mezuniyet kep ve cübbelerinde önemli olan ayrıntılardan biri kumaştır. Çocuk kep ve cübbelerinin kumaşları mezuniyet kıyafetine uygun şekildedir. Dayanıklı yapıları sayesinde diğer çocuklar için saklanabilir ya da başka çocukların defalarca kullanımına uygun şekilde işlev sağlarlar. Kaliteli saten kumaştan üretilen mezuniyet kostümü herhangi bir kanserojen madde içermez. Çocuk kostümlerinde bu oldukça önemli bir noktadır. En güzel zamanlarda kullanılan bu kostümler sağlığa zararlı madde içermezler. 

Farklı Renk Seçenekleri 

Mezuniyet kostümleri genelde standart tasarıma sahip ürünlerdir. Siyah ve kırmızı renk kombiniyle üretilirler. Ancak isteğe göre farklı renklerde de hazırlanabilirler. Tercih edilen yaygın renklerden biri de siyah ve mavi kombinli olan tasarımlardır. Ancak bu renk kombini genelde daha büyük çocukların mezuniyetleri için kullanılır.