Deniz Topu Okul Öğrenci Çocuk Sticker Etiket Po031.83.235.rsd.

33,32 ₺

Deniz Topu Fiyatları

Deniz topu, yaz tatillerinin en önemli eğlence ürünleridir. Çocuklar ve içindeki çocuğu büyütmek istemeyen yetişkinler için üretilen deniz topları sayesinde tatiliniz daha eğlenceli bir hal alacak. Deniz toplarını çeşitli renk ve desen seçeneğiyle bir araya getiren Lazımbana bu ürünleri en uygun fiyat avantajlarıyla sunmaktadır. Şişme su aktivite ürün fiyatları özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Lazımbana’yı ziyaret ederek çocuklarınız için en uygun deniz topu modellerini seçebilirsiniz.

Deniz Topu Modelleri

Deniz topları, farklı model seçeneğine sahip ürünlerdir. Deniz topları çocukların ilgi alanlarına hitap edecek desenlerle üretilmektedir. Kız çocukları için sindrella, pamuk prenses gibi çizgi film karakterleri kullanılarak üretilen deniz topları, erkek çocukları için araba, futbolcu, oyun karakterleri kullanılarak üretilmektedir. Deniz topları, eğlenceli detaylarla oldukça sevilen bir ürün grubudur. Kaliteli malzemeden üretilen deniz topları çocukların cildi için sağlıklı bir üründür. 

Denizin dışında havuzlarda da kullanılan deniz topları tatillerin en eğlenceli oyun aksesuarları arasında yer almaktadır. Deniz topu nasıl şişirilir? Sorusunun cevabı ise oldukça basittir. El pompası ya da ayak pompası kullanılarak şişirilebilmektedir. Havası da kolaylıkla alınabilen deniz toplarını kolay bir şekilde katlayıp, valizlerinize rahatlıkla koyabilirsiniz.