Bebelac 500G 1 No

18% 275,95 ₺

225,95 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Devam Sütü

Devam sütleri, anne sütünün yetersiz kaldığı durumlarda veya takviye ürün ihtiyacı duyulduğu dönemlerde bebeğin sağlıklı bir şekilde beslenmesine devam edebilmesi amacıyla verilen sağlıklı ürünlerdir. Formül süt olarak da adlandırılan devam sütleri, bebeğin gerekli besin maddelerini alabilmesi amacıyla hazırlanan takviye ürünlerdir. Genellikle bebeklere 1-3 yaş arasında verilmesi önerilen devam sütlerinin tıpkı anne sütü gibi 3’er saat aralıklarla 100-150 ml arasında verilmesi tavsiye edilmektedir.

Bebeğin 6. ayından itibaren verilebilen takviye ürünler, kısa raf ömrüne sahip olması sebebiyle, bebeğe verilmek üzere hazırlanmış öğünlerin en geç 48 saat içerisinde tüketilmesi önerilmektedir. Özel ambalajlarında ve oldukça steril ortamlarda korunarak kullanıcıya sunulan devam sütleri, internet üzerinden verilen siparişlerde fiyat avantajıyla temin edilebilmektedir.

1 Numara Devam Sütü

Bebeklerin büyüme periyotlarına göre numaralandırılarak kullanıma sunulan devam sütleri, anne sütünün yetersiz olduğu durumlarda verildiğinde bebeğin sağlıklı gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır. Bebeklere 0-6 aylıkken verilebilen devam sütleri 1 numara olarak adlandırılan ürün çeşitleridir. Bebeğin gelişimi göz önünde bulundurularak farklı formüller ile üretilen devam sütleri, bebeklerin bağışıklık sistemlerini güçlendirmek adına da önemli katkılar sağlamaktadır.

2 Numara Devam Sütü

Ek gıda ile kullanıma uygun olarak üretilen 2 numara devam sütleri bebeklere 6 ila 9 aylıkken veya doktor tavsiyesine göre 12 aylık olan kadar verilebilen ürünlerdir. Dünyanın önde gelen bebek maması üreticileri tarafından son derece sıhhi ortamlarda üretilen devam sütleri, sağlık bakanlığı tarafından onaylanarak kullanımına izin verilen ürünler kategorisinde bulunmaktadır.

3 Numara Devam Sütü

Markalarına göre farklı içeriklerle farklı formüllerle üretilen devam sütleri, bebeklerin gelişme durumlarına göre farklı içeriğe sahip sütlerle beslenmektedir. Bebeklere 9 ile 12 ay arasında verilmesi uygun görülen 3 numara devam sütleri, bazı markalarda 12 ile 36 ay arasında verilebilecek şekilde formüle edilmektedir. Tüm devam sütlerinin ambalajlarında devam sütlerinin hangi dönemler için kullanılması gerektiği ve hazırlanış bilgileri verilmektedir. Bu bilgiler doğrultusunda birkaç dakika içerisinde hazır hale gelen devam sütleri, hazırlandıktan sonra fazla zaman geçirmeden bebeğe verilmelidir.

Bebek Sebze Çorbası

Bebeklerin beslenmesinde ana öğün her zaman anne sütüdür. Anne sütünün yetersizliği veya farlı problemlerin yaşanıyor olması, bebeğin yeterli derecede beslenememesine yol açabilir. Bunu önlemek için özel formüllerle üretilen mama sütleri ve bebek çorbaları ek gıda olarak verilebilir. Ek gıda verilmesi gereken dönemlerde verilen besin maddeleri bebeğe az miktarlarda verilerek alışması sağlanır. Sebze çorbaları da, bebeğe ek besin gereken dönemlerde verilen ürünler arasında yer almaktadır. Sebze çorbaları ilk gün birkaç tatlı kaşığı verilmek suretiyle tüketilmelidir. Sonraki günlerde miktarı artırılarak bebeğin ihtiyaç duyduğu ek gıda ihtiyacı karşılanmış olur.

Yaz dönemlerinde içeriğinde enginar bezelye ve kabak bulunan çorbalar tavsiye edilirken, kış aylarında brokoli, karnabahar, havuç, kereviz gibi içeriklere sahip olan çorbalar verilir. Sebze çorbaları hazırlandıktan sonra en fazla 2 gün dolapta saklanabilmektedir.

Tarhana Çorbası

Son derece sağlıklı ortamlarda üretilen bebek devam sütleri ve çorbaları bebeklerin belirli dönemlerdeki beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamaktadır. Tarhana çorbaları da içeriklerindeki yararlı besin maddeleri sayesinde bebeklerin sağlıklı bir şekilde beslenmesine destek olmaktadır. Bebeklerin ihtiyaçların göre farklı gramajlarda satışa sunulan devam sütleri ve çorbalar tamamen steril bir şekilde ambalajlanarak kullanıcılara sunulmaktadır. İnternet üzerinden satış yapılan ürünler piyasa ürünlerine oranla daha uygun fiyatlarla temin edilebilmektedir. Bebeklerinizin daha sağlıklı büyümeleri adına üretilen ek gıda ürünlerini daha uygun fiyatlarla lazımbana.com mağazalarından temin edebilirsiniz.