Birolgaye Dorya 1078 Emzirme Atlet 3 Lü Ambalaj

30% 490,00 ₺

343,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Hamile Atleti  Modelleri ve Fiyatları

Hamile bayanlar, vücutlarındaki ciddi değişimlerden dolayı daima rahat edecekleri kıyafetleri tercih etmelidirler. Özellikle iç çamaşırı konusunda seçici olmalılar. Bunun için de hamile bir bayan, hamilelere özel üretilmiş iç çamaşırlarını tercih etmelidir. Rahat esnek ve bebeği rahatsız etmeyecek nitelikte hamile iç çamaşırları vardır. Siz de karnınızın büyüklüğünü göz önünde bulundurarak, bedeninize uygun iç çamaşırları bulabilirsiniz.

Hamilelikte vücudunuzdaki değişiklikler yüzünden kendinize uygun iç çamaşırları tercih etmelisiniz. Bunun için de hamilelere özel iç çamaşırlarını satın alabilirsiniz. Hamile atleti de hamile bayanlara özel iç çamaşırlarından biridir. Anne-bebek malzemesi satan her firmada hamile atleti bulabilirsiniz. Hamile atleti kaliteli kumaşı sayesinde rahat hissetmenizi sağlar. Karnınızı korur, rahat ve esnektir.

Emziren Annelere Özel İç Çamaşırları

Emziren anneler, normal iç çamaşırları ile rahat edemeyebilir. Bunun için de emziren bayanlara özel iç çamaşırları üretiliyor. Bebeğinizi emzireceğinizde rahat edebileceğiniz özel iç çamaşırlarını tercih edebilirsiniz. Yeni bebek sahibi olmuş bayanların rahatı önemlidir. Sık sık bebeklerini emzirdikleri için rahat edecekleri iç çamaşırlarını tercih etmeleri gerekir.

Anne ve bebek kıyafetleri ve diğer eşyaları için internete bakabilirsiniz. Onlarca ürün arasında fiyat ve kalite karşılaştırması yaparak alış veriş yapabilirsiniz. Hamilelikte rahat etmek için ve doğumdan sonra da bebeğinizi kolay emzirebilmek için hamile atletlerini, emzirme sutyenlerini tercih edebilirsiniz. İnternetten ya da güvendiğiniz, kaliteli bir firmadan satın alabilirsiniz.