Çinko Oksit Beyaz Mühür 99,9 Saflıkta

12.495,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok


Yağlı boya tablo parçalar özellikle sanatseverler için evlerinin özel simgeleri haline gelirken pek çok kişi tarafından estetik bir görünümden dolayı da tercih ediliyor.

Yağlı Boya Tablo Nedir?

Yağlı boya tablo tarih boyunca bulunduğu mekanlara estetik bir hava katan ve ortamı süsleyen bir güzellik eseri olarak yorumlanabilir. Yüz yıllardır büyük sanatçıların oluşturduğu teknikler ile pek çok stil olarak ortaya çıkmıştır. Siz de eviniz için hoş bir yağlı boya tablo satın alabilir ve dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Modern yağlı boya tablo ve soyut yağlı boya tablo çeşitleri özellikle göz doldurmaktadır.

atın Alırken Bilmeniz Gerekenler

Yağlı boya tablo satın almadan önce bazı detaylara dikkat etmeniz gerekebilir. Çünkü “yağlı boya tablo satın al” şeklinde arattığınız bu anlamlı eşyalar, evinizin hangi odası olursa olsun havasını bir anda değiştirecektir. Seçeneklerde pek çok orijinal yağlı boya olabileceği gibi ünlü eserlerin yeniden yapılmış versiyonları da bulunmaktadır. Doğa temalı en sevilen yağlı boya tablo atlar ile süslenmiş olanlardır.

El yapımı  tablo insanlar tarafından oldukça estetik bulunmakta ve duvarlarınıza asmak isteyeceğiniz parçalardır. Hatta benzer tarz modeller satın alarak bunları bir kolaj içinde de yerleştirebilirsiniz. Mesela yağlı boya tablo balerin temalı parçalar… Bu açıdan daha hoş duracağı düşünülen  yağlı boya tablo kadın odaklı modeller, yan yana asılmakta ve evinizin değerini de artırmaktadır. Eğer bu  tablo modelleri ile eşyalarınızı ön planda tutmak istiyorsanız, pastel tonları tercih etmeniz önerilir.

Ayrıca duvarların tablo ile de uyumlu olması ve hangi tablonun önde veya arkada olması gerektiği önemlidir. Büyük boy bir İstanbul yağlı boya tablo her zaman için daha iddialı duracaktır. Bu anlamda eğer asmak için yeterli yeriniz yoksa çok sayıda yağlı boya tablo asmak yerine tek bir model seçip tüm dikkati bu parça üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Bu anlamda yağlı boya tablo manzara çeşitleri güzel bir tercih olabilmektedir. Özellikle yağlı boya tablo kız kulesi temalı parçaları seçebilirsiniz.

El Yapımı Yağlı Boya Tablo Fiyatları Ne Kadar?

 El yapımı yağlı boya tablo fiyatları replika parçalara göre çoğunlukla bir tık daha öndedir. Sebebi ise isminden de anlaşılacağı üzere insan elinden çıkma olması ve üzerinde büyük bir emek barındırmasıdır. Tabii el yapımı tablo parçalar da kendi arasında değişken bir fiyatlandırmaya sahip olup zevkinize ve bütçenize de ona göre hitap edecektir. Orjinal  tablo fiyatları ile aynı seviyede sayılır.

Yağlı Boya Tablo Çantası Nedir?

Yağlı boya taşıma çantaları, içerisine gerekli malzemelerin konulduğu eşyalardır. Bu çantalar sayesinde taşıyacağınız her malzeme için ayrı bir bölme oluşturulmuş ve böylece belli bir düzen içinde olması sağlanır. Alternatif renkler kullanılabildiği gibi genelde koyu renklerden oluşurlar.

Tablo Modelleri

Yağlı boya tablo modelleri yapım aşaması olarak kendi içinde el yapımı ve replika olarak ayrılabilir. El yapımı yağlı boya tablo parçalar için bir sanatçının ürettiği eser söz konusudur. Replika yağlı boya tablo ise ünlü sanatçıların eserlerinin bir kopyasını çıkarma şeklinde oluşturulanlardır. Dizayn olarak ise çerçeveleme kısmında bazı farklılıklar olabilir. Çerçeveli modeller, parçanın uzun süre bozulmamasını sağlarken güvende kalmalarını da yardımcı olur. Eğer gereğinde çok kalın bir çerçeve seçilmişse tablonun kendi etkisini yitireceğini ve estetik olmayan bir görüntü oluşacağını da unutmayın. “Yağlı boya tablo al” aramasında bulunurken bunlara dikkat etmeniz gerekir.

Nereden Orijinal Tablo Satın Alabilirsiniz?

Orijinal yağlı boya tablo oldukça özen isteyen nadide parçalardır. Özellikle Atatürk yağlı boya tablo oldukça rağbet gören tablolar arasında yer alır. En uygun yağlı boya tablo fiyatları ile Lazımbana üzerinden hem sanatsever ruhunuza hem de evinize yakışan tabloyu güvenle seçebilirsiniz. Bu anlamda tuval üzerine çalışılan, yağlı boya kanvas tablo çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Replika Yağlı Boya Tablo Nedir? Nereden Satın Alabilirsiniz?

Replika yağlı boya tablo dediğimiz parçalar ünlü ressamların eserlerinin birebir kopyasını ortaya koyan parçalardır. Eğer satılık tablo arıyorsanız, Evinizde bir manzara yağlı boya tablo alanı oluşturabilirsiniz. Hatta aradığınız ünlü tabloların aynılarını Lazımbana ile elde edebilir ve her zaman evinizin Picasso, Dali, ya da Van Gogh köşesini harika bir estetik görünüme kavuşturabilirsiniz.