Üç Katlı Ayarlanabilir Şişme Ortopedik Boyun Seyahat Yastığı

207,66 ₺

Ücretsiz Kargo

Şişme Yatak ve Fiyatları

Özellikle yaz aylarında parklara ve denizlerde kullanılan şişme yatak hem sağlık açısından hem de kullanım açısından çok rahatlık verecektir. Bazı şişme yatak modellerinin hava doldurma makineleri ile birlikte satıldığı durumlar olabilir. Fakat şişme yatakların temel olayı hava ile doldurulmak zorunda olunmasıdır. Manüel ya da aynı şekilde otomatik olarak doldurma işlemleri yapılır. Şişme yatakların en yaygın kullanım alanları çadır ve kamplardır. En önemli kamp malzemelerinden biridir.

Her Boy ve Şekilde Şişme Yataklar 

Şişme yatakların çeşitleri ve boyları farklılık gösterebilir. Deniz ve havuz için kullanılanların çocuklar için uygun materyallerden üretildiği bilinir. Aynı zamanda çeşitli hayvan şekilleri ya da bardak koyma yerleri gibi özellikleri bulunur. Deniz şişme yataklarının patlama riski daha fazladır. Su ile temas ettiğinden dolayı yıkanması gerekmez. Fakat çadır içi ve kamp alanları için kullanılan ürünlerin daha dikkatli kullanılması gerekmektedir. Düz ve çıkıntısız yerlere kurulum yapılmalıdır. Küçük çocukların bile rahatlıkla açıp kullanabileceği ürünlerdir. 

Şişme Yatak Modelleri Garantilidir

Şişme yatakların boyutları tek ya da çift kişilik çeklinde olabilir. Bu yataklar aynı zamanda evlerde ek yatak olarak da kullanılmaktadır. Havasının hemen boşaltılabilme ve hemen hava doldurulabilme özelliği sayesinde en çok tercih edilen misafir yataklarıdır. Şişme yatakların garanti süreleri uzundur. Kullanıcı hatalı bir patlama olmaması sonucunda garanti kapsamındadır. Aynı zamanda özel saklama kapları sayesinde uzun seneler boyunca kullanılabilinir.