Ürün Bulunamadı.

Kart Aksesuarları ve Fiyatları

Her iş yeri ve görevli olunan kalabalık ortamlar için hazırlanmış kişinin kendini tanıtan ufak kâğıt ya da karton parçaları için özel olarak üretilen aksesuarlardan biridir. Kart aksesuarları iplik olarak ya da plastik olarak üretilebilinir. Aynı zamanda kartların korunması ve saklanması amaçlanmıştır. Yuvarlak, dikdörtgen ya da kare olarak üretilir. İhtiyaca göre belirlenen renk ve şekillerde toplu ya da tekli olarak satışı yapılır. 

Koruyucu Amaçlı Kart Aksesuarları

Kart aksesuarlarının hemen hemen hepsi mevcut kâğıt ya da karton parçalarının korunması için yapılmıştır. Üzerinin düzgün kaplanması aynı zamanda boyuna asılması için iplikler ya da uzun lastikli olarak kullanılır.  Bunun dışında yaka kartı aksesuarlarının en yaygın kullanıldığı alanlar iş yerleridir. Kimlik kartlarının korunmasında kullanılır. Genellikle şeffaf ya da mavi renklerde olur fakat özel olarak farkı renklerde de üretilebilir. PVC kaplı olan modeller hem çok uygun hem de uzun kullanımlıdır. Yoyo şeklinde uzayıp kısalabilen iplikler ile kimlik kartlarını zevkine göre uzatıp kısaltmak mümkündür.  Kimlik, ehliyet, giriş kartları gibi yerlerde kullanılır.

Her Zevke Uygundur 

Kart aksesuarlarından en çok çeşide sahip olan ürün kart iplikleridir. Her renk ve desene rahatlıkla ulaşılabilinir. Boyuna asılan iplikler değişik kalınlıklarda da bulunabilinir. Bunun dışında mıknatıslı olan kart aksesuarları da vardır. Mıknatıs bozulan bir madde olmadığından çok uzun süre kullanılır. Fakat mıknatıslı ürünlerin düşüp kaybolması daha sık görülmektedir.