Ürün Bulunamadı.

Magazinlik

Evlerde ve ofislerde son derece kullanışlı olan ürünlerden birisi de magazinlik çeşitleridir. Magazinlik çeşitleri ile çeşitli gazete, evrak ve dosyaların daha derli toplu durmasını sağlayan ürünlerdir. Bu ürünler genelde ofis ortamlarında çok kullanılsa da evlerde çalışma masalarının üzerinde de son derece derli toplu duran ürünlerdir. Magazinlik seçenekleri arasında işinizi görecek birçok farklı model bulabilirsiniz.

Plastik Magazinlik Çeşitleri 

Magazinlik olarak satılan ürünlerin belli başlı özellikleri vardır. Bu ürünler sert plastikten üretilmiştir. 220 gram olan magazinlik çeşitleri uzun yıllar dayanıklı olan ürünlerdir ve nem, rutubet, su gibi etkenlerden etkilenmezler. A4 ve A5 boyutlarındaki evrakların arşivlenmesi için çok ideal olan ürünlerdir. Çok geniş iç kapasitesi olduğu için birçok evrakı yan yana istifleyebilirsiniz. Evlerde dergileri düzenli şekilde saklayabileceğiniz gibi ofis ortamlarında da evraklarınızı güzelce saklayabilirsiniz.

Karton Magazinlik Çeşitleri

Dayanıklı kartonlardan imal edilen magazinlik modelleri de çok tercih edilmektedir. Bu ürünlerde de diğer magazinlik modellerinde olduğu gibi arka ve ön kısımda etiket kısımları bulunuyor. Bu da istiflediğiniz belgeleri ve dergileri daha kolay bulabilme imkânı sunuyor. Çok geniş bir kapasiteye sahiptir. Tüm evraklarınızı güven içerisinde saklama imkânı sunuyor. Birçok farklı renkte üretilen ürünlerdir. En çok tercih edilen renkleri kırmızı, mavi ve siyah renkleridir. 

Evrak Rafı Modelleri

Evrak rafı da ofislerde çok kullanılan ürünler arasındadır. Bu raflar üç çekmeceli raflardır ve son derece kullanışlıdır. Önemli dosyaları bu raflarda rahatlıkla saklayabilirsiniz.