Ürün Bulunamadı.

Proje & Resim Çantası Fiyatları

Öğrencilerin ve çeşitli meslek gruplarından olan insanların kullanımı için özel tasarlanan çantalar vardır. Proje & resim çantası da bu çantalardan biridir. Bu ürünler birçok sanatsal çalışmanın taşınmasına olanak sağladığı gibi mühendis ya da mimar gibi insanların çeşitli projelerini de taşımalarına olanak tanımaktadır. Bu çanta modelleri özellik olarak birbirinden son derece farklıdır. Herkes kendi ihtiyaçları doğrultusunda ürün bulabilme imkânına sahiptir. 

Proje Ve Resim Çantası Modelleri

Hemen herkesin rahatlıkla kullanabileceği proje ve resim çantaları farklı boyutlarda tasarlanabilen ürünlerdir. Ancak resim öğrencisi ya da mühendisler için genelde 28x 38 cm ölçülerinde okul çantası daha uygun bir kullanım sunmaktadır. Siyah renklerde tasarlanan bu ürünler hafif dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmiştir ve bu da taşınmasında büyük bir kolaylık sunmaktadır. Fermuar detayı sayesinde dışarıda açılma riski meydana gelmez. Askı aparatı ile dilerseniz omzunuza asarak da bu çantaları taşıyabilirsiniz.

Proje Tüpleri

Proje tüpleri de çantalar kadar çok sık kullanılan ürünlerdir. Taşınması ve muhafaza edilmesi daha kolay olduğundan genelde çalışan insanların ilk tercihleri arasındadır. Küçük, orta ve büyük boy olmak üzere farklı boyutları olan ürünlerdir. Kilitlenebilir kapağı sayesinde projelerinizin çalınma ya da başkaları tarafından incelenme riskini ortadan kaldırmaktadır. Omuz askı ipi rahat şekilde ayarlanabilir ve tüm projelerin kırışmadan istenilen yere taşınmasına olanak tanır. Ürünler orijinaldir ve ücretsiz kargo ile rahatlıkla sahip olabilirsiniz.