Ürün Bulunamadı.

Bijon Fiyatları

Bijon, araçlarda jantı bağlamaya yarayan cıvata ya da somuna denmektedir. Bu cıvatalara saplama adı verilir. Otomobillerde kullanılan bijonların fiyatları ürünün özelliklerine göre değişmektedir. Lazımbana siz değerli kullanıcılar için bijonları bir kategori altında toplamıştır. En uygun fiyatlarla istediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz. Lazımbana ile hızlı ve güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Bijon Anahtarı 

Bijonlar, diskete ya da kampanaya sabitlenmektedir. Janttaki bijon delikleri disk ya da kampana üzerine geçecek duruma getirilerek sabitlenme işlemi yapılır. Tekerlek değiştirme işleminde bijonun iyice sıkılması gerekmektedir. Bu işlemin gerçekleştirmek için sabit kollu lokmalar kullanılmaktadır. Bu aletlere bijon anahtarı denmektedir. Anahtar Bijonlar, işlevselliği yüksek ürünlerdir. 

Üretici firmalar tekerleklerin çalınmasını önlemek amacıyla özel somunlar ve özel bijonlar üretmişlerdir. bu ürünler şifreli bijon ve şifreli bijon somunu olarak adlandırılmaktadır. Kullanımına yardımcı olması için şifreli bijon anahtarları üretilmiştir.

Kaynak kullanımı aracı tehlikeye soktuğu için normal bijon ve somun kullanımı daha yaygındır. Lazımbana’da istediğiniz tarzda ürünleri seçerek uygun fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz.