Ürün Bulunamadı.

Yazılabilir DVD

Tekrar yazılabilen bir optik disk çeşidi olan yazılabilir DVD ürünlerinin diğer DVD çeşitlerinden en önemli farkı tekrar yazılabilir ve silinebilir olmasıdır. Bazı çeşitleri defalarca yazdırılmaya karşı dayanıklıdır. 1000 sefere kadar yazdırılabilen DVD biçimleri bulunur. Çalışma prensipleri CD’ler ile aynıdır ancak CD’nin bir üstünde bulunan teknolojidir. Çoğunlukla veri depolama, yedekleme ve geçici veri kaydı oluşturma için kullanılır. Yazılabilir olmasının en büyük avantajı yazım sırasında hata oluşsa bile diskin bozulmamasıdır, yapılan hata silinme işlemi sonrası düzelir ve veri kaydına devam edilir. Depolama alanları GB birimi ile ifade edilir. Bilgisayar ürünleri içinde bulunan DVD’ler depolama için alternatif çözüm arayanlar tarafından kullanılır. 

Veri Yedeklemenin Kolay Yolu 

Yazılabilir DVD ürünleri paketler halinde satılır. Bu paketler içinde 50’ye kadar DVD bulunur. İhtiyaca göre paket seçimi yapılabilir. DVD herhangi bir işlem için kullanıldıktan sonra eğer yazım sırasında yazdırmaya karşı kilitlenmemiş ise tekrar yazdırılabilir. Bu da bir DVD’nin kullanım sırasında sunduğu kolaylıkları ortaya koyar. DVD yazdırmak için gerekli olan donanım da farklıdır. Bazı bilgisayar donanımları sadece CD yazmak için üretilmişlerdir ve DVD yazmaya uygun değildirler. 

Yazılabilir DVD Satın Almak İçin 

Yazılabilir DVD ürünleri dijital iş yapanlar, görsel depolama ihtiyacı hissedenler için çok önemli bir depolama çözümüdür. DVD nize zarar gelmemesi için dvd çantası da satın alabilirsiniz. DVD ihtiyaçlarınızı online olarak karşılayabilir, hızlı kargo, kolay ödeme seçenekleri ile satın alabilirsiniz.