Südor Melodika 32K Set Çantalı

220,50 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Melodika Fiyatları

Müzik derslerinde öğrencilere yardımcı melodika modelleri uygun fiyat seçenekleri ve ücretsiz kargo avantajları ile satışa sunulmuştur. Her yaştan çocuğun rahatlıkla kullanabileceği melodikalar özellikle okullarda sıklıkla tercih edilen müzik aletleridir. Müzik yapmayı ve çalmayı kolaylaştıran melodikalar müziğe ilk defa adım atanlar için oldukça kolay bir kullanım sağlar. Yumuşak tuş yapısı sayesinde çocuklar zorlanmadan müzik çalabilir. Çantalı olması kolay taşıma fırsatı sunar. Taşınabilir askılığı sayesinde melodikalar güvenle saklanır ve her yere kolayca götürülebilir. Uygun fiyatlı melodika seçenekleri indirimli fiyat seçenekleri ile satışta yer almaktadır.

Rengârenk Melodikalar

Birbirinden farklı renk seçeneği ile istenilen melodika modeli güvenli alışveriş seçenekleri ile güvenle tercih edilebilir. 32 tuşlu melodikalar notaları net çıkartır ve hatasız bir çalışma fırsatı sunar.  Birçok farklı marka ve model seçeneği bulunan melodika modelleri güvenli bir şekilde satın alınabilir. Hızlı kargo avantajı ile aynı gün satın alınan melodikalar adrese kargolanır.

Melodika Flüt Modelleri

Melodika flütler kolay tutuş sağlaması ve rahat kullanımları ile rahatlıkla kullanılabilir. Özel tuş sistemi parmakları kavrar ve flütün rahat kullanılmasını sağlar. Klasik flüt tasarımına ek olarak melodika tuşlarının eklenmesi ile melodika flüt modelleri ortaya çıkmıştır. Çocukların notaları öğrenmesi ve kolay müzik yapabilmesi adına oldukça yarar sağlayan aletlerdir. Birçok farklı modeli bulunan flütler arasından çocukların beğendiği renk ve modeller sipariş verilerek kısa sürede teslim alınabilir.