Watchshop Gümüş Roma Rakamlı Taş Detay Şık Genç Kız Kadın Kol Sa

283,22 ₺

Ücretsiz Kargo

Casio She-3026L-1Audr Sheen Kadın Kol Saati

50% 3.409,42 ₺

1.704,71 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Bayan Kol Saati

Gerek erkek, gerekse kadınların tamamlayıcı aksesuarlarından biri olan saatler, dış görünüşe önem veren her bireyin severek kullandığı bir ürün çeşididir. Spor tasarımların yanı sıra adeta bir mücevherat görünümüne sahip modellerle çeşitlendirilen bayan kol saatleri, günlük kullanımların yanı sıra özel gün ve gecelerde de genel kombinasyona katkı sağlayan bir takı türüdür. Kadın modasına uygun renk ve tasarımlarla satışa sunulan kadın saati çeşitleri, yüzük, kolye ve küpelerle birlikte kullanıldığında, muhteşem ötesi bir görselliğin sağlanmasına katkıda bulunmaktadır.

Kadınların yaşam tarzı ve moda anlayışlarına göre farklı özelliklerde imal edilen saat çeşitleri, internet ortamında ürün satışı yapan firmalar vasıtasıyla oldukça uygun fiyatlarla sipariş edilebilmektedir. Metal kordon, deri kayış kordon, plastik kordon gibi farklı tasarımlarla kullanıcı beğenisine sunulan bayan saat modelleri, kolay takılıp çıkarılabilen bir yapıda olmaları sebebiyle pratik kullanım özelliğine sahip bulunmaktadır.

Spor Bayan Saatleri

Genellikle günlük kullanımlarla ilgili tercihlerde öne çıkan spor bayan saatleri, kolu yormayan bir sadelikle tasarlanan ürünlerdir. Birbirinden farklı model tasarımları, canlı renkleriyle tercih sebebi olan bayan spor kol saati, spor giyimi kendine tarz edinmiş kadınlar tarafından daha fazla tercih edilmektedir.  Fiyatlarının diğer saat modellerine göre daha uygun olması ve günlük kullanımda her türlü giysi ile kullanılabilme özelliği, spor saat tercihini öne çıkarmaktadır.

Hasır Kordon Bayan Kol Saatleri

Kadının zarif bilek yapısını tüm güzelliğiyle ortaya çıkaran hasır örgü kol saatleri, farklı madenler kullanılarak imal edilmektedir. En sık tercih edilen ürünler arasında yer alan hasır örgü kol saatlerinde, Gümüş ve Gold en fazla tercih gören modeller arasında bulunmaktadır. Tüm giyim modelleriyle birlikte uyum içerisinde takılabilen hasır kordon saat modelleri, oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Dünyanın en ünlü saat üreticileri tarafından imal edilen saat çeşitleri, sık sık düzenlenen kampanyalarda oldukça düşük fiyatlarla temin edilebilmektedir. Bu sebeple saat siparişleri öncesinde kampanya dönemlerinin takibi yapılmalıdır.

Taş Süslemeli Bayan Kol Saatleri

Taş süslemeli bayan saatleri, hediyelik olarak sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Adeta bir mücevher görünümüne sahip bu tür modeller, günlük kullanımların yanı sıra özel gün ve gecelerde de her türlü giysi ile birlikte takılabilir. Işıl ışıl görünümleriyle kadın zarafetini bir adım daha öne çıkaran taş süslemeli saat modelleri, özellikle düğünler, davetler ve özel gecelerde kullanıma uygun modeller arasında yer almaktadır. Erkek modellerinde olduğu gibi kadınlarda da kombinasyonu tamamlayan en önemli unsurlar arasında bulunan saat çeşitleri, yılın moda renk ve çizgilerine uygun tasarımlarla kullanıma sunulmaktadır.

Elektronik Göstergeli Bayan Kol Saatleri

Elektronik göstergeli bayan saat modelleri, oldukça geleneksel modellerin geliştirilmesiyle imal edilen ürün çeşitleridir. Zamanı doğru göstermesiyle ün salan elektronik saat çeşitleri, günümüzde içerisinde birçok farklı fonksiyonların yer aldığı modelleriyle yeniden popülerlik kazanmış bulunmaktadır. Kronometre, pusula, nabız ölçer gibi birçok fonksiyonla yeniden tasarlanan elektronik bayan kol saatleri, günlük kullanımlar ve spor giyim meraklısı kadınların favori modelleri arasında yer almaktadır. Zamanı en verimli şekilde kullanmayı alışkanlık haline getirmiş herkesin beğenerek kullandığı modeller, diğer saat modellerine nazaran daha uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Giyim tarzı, moda anlayışı unsurlara bağlı olarak oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bayan kol saatleri, özel günlerde hediye olarak verilebilecek en güzel ürün çeşitlerinden biridir. En kaliteli bayan kol saatleri arasından bir tercih yaparak siz de vakit geçirmeden siparişinizi verebilirsiniz.