Ellnaz Mobilya Perry Boy Ayna Beyaz

783,02 ₺

Ücretsiz Kargo

Büyük Dev Sarı Yaldız Rustik Banyo Salon Komodin Duvar Boy Aynası

1.724,70 ₺

Ücretsiz Kargo

Ellnaz Mobilya Perry Boy Ayna Antrasit

783,02 ₺

Ücretsiz Kargo

Ellnaz Mobilya Perry Boy Ayna Siyah

783,02 ₺

Ücretsiz Kargo

45X60Cm Eskitme Rustik İşlemeli Krem Boy Banyo Duvar Salon Aynası

744,70 ₺

Altıköşe Altıgen Geometrik Hexagon 3Mm Cam 18X16 Duvar Boy Aynası

137,10 ₺

Altın Yaldız Varak Rustik İşlemeli Boy Banyo Duvar Salon Aynası

646,70 ₺

Dalgalı Boy Banyo Salon Antre Koridor Akrilik Duvar Aynası Ayna

979,90 ₺

103Cm Sarı Yaldız İşlemeli Oymalı Desenli Rustik Duvar Boy Aynası

1.322,90 ₺

Ücretsiz Kargo

50X70 Oymalı Işlemeli Rustik Altın Yaldız Antik Duvar Boy Aynası

685,90 ₺

50X70 İşlemeli Rustik Mavi Yaldız Elips Antik Duvar Boy Aynası

685,90 ₺

M3 150 Cm Dalgalı Banyo Salon Koridor Antre Duvar Boy Aynası Ayna

1.528,70 ₺

Ücretsiz Kargo

Gümüş Yaldız 58X77Cm Dev Büyük Banyo Salon Duvar Boy Aynası

685,90 ₺

İşlemeli 60X80Cm Boy Banyo Duvar Salon Komodin Etejer Aynası

685,90 ₺

50X70Cm Oymalı Işlemeli Rustik Desenli Cam Antik Duvar Boy Aynası

685,90 ₺

50X70Cm Rustik Işlemeli Oymalı Cam Antik Duvar Boy Aynası

685,90 ₺

Evlerin temel mobilyalarından biri olan ve her gün kullanılan aynalara banyolardan giyinme odalarına kadar çoğu alanda ver verilmektedir. Estetik tasarımları ile de ev dekorasyonunu tamamlayan ayna modelleri, sadece işlevsel bir mobilya olarak kullanılmamaktadır. Kullanıldığı alan göre farklı modeller ile karşımıza çıkan boy aynası modelleri, farklı tasarımları ile dikkat çekmektedir.


Giyinme odalarında ve antrelerde tercih edilen ayna çeşitlerinden olan boy aynaları, vücut görüntüsünü tamamen yansıttığı için tercih edilmektedir. Boy aynaları ayrıca ebatları ile de ideal bir kullanım imkanı sunar. Ebatlarının yanı sıra tasarımları da değişen boy aynaları arasında farklı desenler ile modellere rastlamak da mümkündür.


Boy Aynası Modelleri


Dikdörtgen ile oval olarak iki farklı tasarıma sahip boy aynası çeşitleri sizlere sunulmaktadır. Dikdörtgen ayna modelleri, çerçeve tasarımları ile dikkat çekerken, oval ayna çeşitleri, çerçeve şekillerinin yanında ayaklı yapıları ve farklı tasarımları ile dikkat çekiyor. Dikdörtgen boy aynası modelleri arasında duvara monte edilen ürünler ile ayaklı ürünler bulunmaktadır.


Ayaklı boy aynası modelleri şık tasarıma sahip işlevsel modelleri ile dikkat çekmektedir. Özellikle ayak kısmında gazetelik ya da çekmece gibi bölümlerin yer aldığı ürünler, antrelerde fazlası ile kullanışlıdır. Klasik kare ayaklı ayna modelleri ise giyinme odalarında rahat kullanım sağlar. Oval ayaklı boy aynası modelleri ise, hem renk hem çerçeve hem de sade şekilleri ile dikkat çekiyor.


Renk açısından dikdörtgen ayaklı aynalar, beyaz, gri renklere sahipken, oval ayaklı aynalar ise, siyah ve doğal ahşap renkleri sahip olmaktadır. Duvara monte edilen boy aynası çeşitleri, sadece çerçeve tasarımları ile değişiklik göstermektedir. Temelde desenli kanvas çerçeveden ve tek renk çerçeveden oluşan oval boy aynası modelleri, en ve boy açısından aynı özellikleri taşımaktadır.


Tek renk boy aynası modelleri, beyaz, siyah, kırmızı, gri ve altın sarısı gibi renkler ile öne çıkmaktadır. Farklı dekor ve mobilyalar ile uyumlu bir şekilde kullanılan tek renk ayna modelleri, duvara monte edilerek kullanılmaktadır. Renkli ayna modellerinde kanvas üzerine farklı desenlerle süslü aynalar sunulmaktadır.


Boy aynası modelleri arasında, desen çeşitliliği açısından farklı renk tonlarında ve motiflerde çerçeveli aynalar da yer almaktadır. Ayrıca el yapımı deri çerçevelere sahip ürünleri de inceleyebilirsiniz. Duvara monte edilen diğer ayna çeşitlerinde dikkat çeken bir diğer özellik ise açılıp ütü masası da olan ayna modelleri oluyor. Fonksiyonel tasarımlara sahip oval ve dikdörtgen şeklinde olan iti masalı aynalar da oldukça tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.


Boy Aynası Fiyatları


Ürünlerin tasarımları ile kalitesi boy aynası fiyatları üzerinde oldukça etkilidir. El yapımı deri çerçevelere sahip olan ayna modelleri, kalitesine uygun fiyat seçenekleri ile sunulurken, ahşap üzerine eskitme deri kullanılarak sade ya da çeşitli desenler ile süslenen deri çerçeveli boy aynası modelleri de farklı fiyatlara sahiptir.


Birbirine yakın fiyat aralıkları ile satılan deri duvar aynalarının yanı sıra dekoratif çerçevelere sahip boy aynası fiyatları da farklılık göstermektedir. Çoğunlukla ayaklı dikdörtgen aynalarda çekmecesi olan ahşap renkli ürünler, hem tasarımları hem de fiyatları ile diğer modellerden ayrılmaktadır. Oval ayaklı ayna modelleri ile ütü masası olabilen aynalar ise değerine uygun fiyatlar ile satılmaktadır.


Aynı fiyat aralıklarında kullanıcılara sunulan boy aynası fiyatları, en ve boy gibi ebatları dikkate alınarak belirlenmektedir. Birbirinden farklı desene sahip olan desenli ayna modelleri arasında zevkinize ve ev dekorasyonunuza uygun ürünlere ulaşabilirsiniz. Modelleri ile tasarımları değişen boy aynası çeşitlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.