12 Adet Bebek Anı Kartı Mevcuttur. Ön Arka Dahil Baskıdır

9% 73,49 ₺

66,88 ₺

Ücretsiz Kargo

Gümüşhediyeal 925 Ayar Gümüş Allah Yazılı Isme Özel Çocuk Nazar Iğnesi

50% 1.499,90 ₺

749,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Bebek Hediyelikleri ve Fiyatları

Bebekler için hediye almak her zaman en keyif verici işlerden biridir. Yeni doğmuş olan bebekler için ayrı hediyeler alınırken biraz daha büyümüş olanlara farklı hediyeler satın alınabiliyor. Bebek hediyelikleri çok geniş bir skalada sunulan hediyelerdir. Bu hediye seçimlerini yaparken bebeklerin cinsiyetinden tutun da aylık durumlarına kadar her detayı hesaba katmanız gerekiyor. Aynı zamanda alınacak hediyenin bebeğin sağlığını riske atmayacak bir ürün olması da büyük bir önem taşımaktadır. Bebeklerin kullanabilecekleri hediyeler arasında oyuncaklar, giyim ürünleri, ayakkabılar, patikler ve daha birçok hediye seçeneği sayılabilir.

Bebekler İçin Uyku Arkadaşları

Bebeklerin cinsiyetlerine uygun olarak farklı renklerde tasarlanan uyku arkadaşları son derece rahat ürünlerdir. %100 pamuklu olan bu ürünler sayesinde bebekler rahat bir uyku uyuma imkânı buluyorlar. Kaliteli polardan üretilmesi ve temizlenmesinin kolay olması annelerin ve anne adaylarının bu hediyeleri tercih etmesine olanak tanımıştır. Kalite standartları son derece iyi olan ürünlerdir. 40 derece rahatlıkla makinede yıkayabilirsiniz.

Bebekler İçin Yastık Modelleri

Bebek hediyeleri almayı düşünen kişiler rahatlıkla desenli yastık modellerinden yararlanabilirler. Çok şık olan bu yastıklar tasarım olarak da en iyisini sunmaktadır. Baykuş, dondurma gibi bebeklerin de ilgisini çekecek olan desenlerde üretilen yastıklar kaliteli silikon boncuk elyaftan üretiliyor. Yastıkların da arka kısımları pamuklu kumaştır ve süet kumaş üzerine desen baskısı yapılarak imal edilmiştir. Makinede yıkanmaya uygun olan ürünlerdir.