Büyük Boy Köpek Mama Ve Su Kabı

155,00 ₺

İkili Kaymaz Taban Plastik Köpek Mama Kabı 2 X 1600 Ml

32,21 ₺

Yuvarlak Köpek Mama Kabı 1 L

25,74 ₺

Kaymaz Tabanlı Plastik Köpek Mama Kabı 2 L

32,21 ₺

Yuvarlak Köpek Mama Kabı 500 Ml

19,28 ₺

Pet Mama Ve Su Kabı

59,00 ₺

Yavru Kedi Ve Köpekler İçin Biberon 50 Ml

0,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Plastik Mama, Su Kabı Çeşitleri ve Fiyatları

Evcil hayvan hayvan sahiplenmek ve evde evcil hayvan beslemek isteyenler için bulundurulması gereken bir takım eşyalar vardır.  Bu eşyaların birçoğu petshoplar da satılmaktadır.  Evde evcil hayvan beslemek,  onun rahat etmesini sağlamak biraz bilinç gerektirir. Evde kullanılacak eşyalar, bu eşyaların seçimi vs. Ancak bunun için çok fazla bilgi sahibi olmak gerekmez, sevgi bu konuda en büyük yardımcıdır.  Evcil hayvanlar her gün taze mama ve taze su yemek içmek zorundadır. Bunun içinde mama kabı ve su kabının mutlaka olması gerekir.  Mama ve su kapları değişik ebatlarda ve farklı materyallerde mevcuttur.  Plastik olanları vardır metal olanları vardır her biri tercih edilebilir plastik mama ve su kapları tercih etmek diğerlerine göre biraz daha ekonomik olabilir,  temizlik açısından da daha kullanışlıdır.

Kedi Köpek Taşıma Çantası

Petshop ürünleri içinde zorunlu olarak bulundurulması gereken eşyalardan biri de taşıma çantasıdır. Evcil hayvanın, evden çıkmasını gerektiren durumlarda hem onun rahat taşınması hem de sokakta ürküp kaçmaması için önemli bir aparattır.

Tüylerin Temizlenmesini sağlayan Metal Fırça

Kedi ve köpek gibi evcil hayvanların bakımı için tüylerinin belli aralıklarla taranması gereklidir. Tüylerin taranırken etrafa yayılmamasını sağlayan bu metal fırçalar da evcil hayvan besleyenlerin bulundurması gereken eşyalardan biridir.

Mama ve su Kapları

Mama ve su kapları da evde evcil hayvan besleyenlerin olmazsa olmaz eşyalarından biridir. Mama ve su kapları değişik ebatlarda ve farklı materyallerden oluşan çeşitleri bulunmaktadır. Plastik su ve mama kabı, seramik ve metal olanları da mevcuttur.

Tırnak Makası

Evcil hayvanların tırnakları uzadıkları zaman mutlaka kesilmeliler. Tırnaklarıyla evdeki eşyalara zarar vermemeleri, kendileri ve sizin sağlığınız için evcil hayvan tırnak makası da önemli ve gerekli eşyalardan biridir.