everest akıllı saat

498,34 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Giyilebilir teknolojiler son dönemlerin en popüler aksesuarlarından. Hayatın hızlı akışına ayak uydurabilmek için yeni yeni teknolojiler üretilmekte. Bunlardan sadece birini akıllı saatler oluşturmaktadır. Giyilebilir teknolojiler arasındaki bir diğer ürün de akıllı bileklik seçeneğidir. Akıllı bileklik ürünleri için tıklayın.


Akıllı Saat Nedir, Ne İşe Yarar?

Smartwatch olarak da adlandırılan bu saatler, bilgisayar sistemleri ile entegrasyon yapılmış dijital kol saatleridir. Giyilebilir teknolojiler arasında yer alan bu ürünleri, en kullanışlı ve faydalı ürünler olarak adlandırmak yanlış olmayacaktır. 

Smartwatch ürünleri hayatımızı kolaylaştırmak için geliştirilmiş ürünlerdir. Bu saatler kola takılabilen ve normal bir saat gibi görünen fakat işlevleri daha gelişmiş ve entegre çalışan saatlerdir. İçlerinde küçük bir bilgisayar bulunan bu saatler en yaygın kullanılan dijital mobil cihazlardandır. Halen gelişmekte olan bu teknoloji, sürekli olarak yeni modeller ve özellikler çıkmasına olanak sağlamaktadır.


Akıllı Saat Özellikleri

Akıllı saatlerin klasik bir saatten çok daha fazla işlevi bulunmaktadır. Özelliklerinden bazıları şunlardır;

  • Çeşitli uygulamaların bildilerimlerini anlık olarak almaya olanak tanır ( Whatsapp, Mesaj gibi uygulamalar)

  • Gelen ve Giden telefon çağrılarınızı yönetebilirsiniz.

  • Belirleyeceğiniz aralıklarda nabız ölçme ve kaydetme işlemlerini yapar.

  • Yaptığınız egzersizleri düzenli takip edebilirsiniz

  • Uykunuzu kaydeder ve analizini gerçekleştirir, böylece uyku kalitenizi görebilirsiniz

  • Spotify, shazam gibi bazı uyguları doğrudan açabilirsiniz

  • Aktivitelerinizi, yaktığınız kaloriyi ve nabzını ölçebilirsiniz

  • Çalar saatinizi ayarlayabilirsiniz

  • GPS özelliği


Akıllı Saat Fiyatları

Piyasada çok fazla çeşit smartwatch bulunduğundan, fiyatları da bir o kadar değişkendir. En pahalıdan en ucuza kadar birçok çeşit ve model bulabilirsiniz. Lazımbana olarak sizlere her çeşit ve modelden ürün varyasyonlarını sunuyoruz. Bu ürün modellerini en uygun fiyatlarla lazımbana’da bulabilirsiniz.


Akıllı Saat Markaları

Bir çok teknoloji devi smartwatch ve çeşitleri modellerini üretmektedir. Piyasada en çok bilinen firma Samsung akıllı saat olarak görülmektedir. Uzun yıllardır sektör içerisinde olan Samsung’a en yakın rakip Huawei akıllı saat modelleridir. Bunların dışında; Xiaomi akıllı saat modelleri yine en çok tercih edilen giyilebilir teknoloji ürünlerinden. Bu markalar en çok satan ve model çeşidi olan markalardır. 



Akıllı Saat Kullanmanın Avantajları

Akıllı saatler git git de yaygınlaşan giyilebilir teknolojik ürünlerden oldu. Her yaştan kişinin rahatlıkla kullanabileceği bu saatleri tercih etmeniz için bir çok neden var. İşte o nedenler;

  • Şık tasarımlara sahip

  • Sağlık verilerinizi sürekli takip etme özelliği

  • Telefonunuzu cebinizden çıkarmadan kontrol etme özelliği

  • Antrenman takibi sayesinde yaktığınız kalorileri görebilmek

  • İstediğiniz uygulamaları anında kontrol edebilmek


 gibi pek çok avantaja sahip bu saatleri mutlaka almanızı öneriyoruz.


Akıllı Saat Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Smart watch ürünleri bir telefon ile senkronize edilmesi gerektiğinden, alacağınız ürün modelinin telefonunuzla uyumlu olmasına dikkat etmek gerekmektedir. Eğer ki, telefon ve smart watch ürününün işlemcileri farklı olursa bilgileriniz senkronize edilmeyebilir ve beklentinizi karşılamayabilir. 


Bir diğer önemli konu alacağınız ürünün pil ömrü ve şarj süresi olacaktır. Saatinizi sürekli olarak şarja takmak pek kullanışlı olmaz. Bu ürünler size uzun süreli şarj süresi vaad etmelidir. En azından 1 hafta şarj kullanım süresi olan ürünler size istediğiniz performansı gösterebilir. saatinizi her gece şarja takmak istemezsiniz.


Kullanmak istediğiniz genel özellikleri belirleyin ve almayı düşündüğünüz ürünü iyice araştırın. Sizin dilediğiniz donanım ve özelliklere ne kadar sahip olduğu ve beklentinizi ne derecede karşılayacağı önem arz etmektedir.


Ekranın dokunmatik mi yoksa düğmelerle mi çalıştığı bir diğer önemli konudur. Hemen hemen herkes dokunmatik ekranın konforuna alışkın. Alacağınız saatin de ekranının dokunmatik özelliğe sahip olması burada önemli bir kriterdir. Bazı saat markalarında bu özellik düğmeler ile gerçekleşmektedir. Bu da kullanıcı deneyimi için olumsuzluklar yaratabilir. 


Smart watch ürününün tasarımı ve kişiselleştirilebilir olması kesinlikle bir avantajdır. Bu ürünlere özel farklı kordon aksesuarları da satılmaktadır. Her marka ve model buna uyumlu şekilde tasarlanmamıştır. Bu yüzden tasarıma önem veriyorsanız alacağınız ürünün mutlaka kişiselleştirilebilir tasarıma uygun olmasına dikkat etmenizi öneririz.  Aynı şekilde, ekran içi tasarımlar da değiştirilebilir olmalıdır. Tek tip temalar bir süre sonra sıkılmanıza neden olabilir.