Lejiada Yg300 1024X768 Lcd Mini Projeksiyon Cihazı

27% 979,90 ₺

715,30 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Projeksiyon cihazı, hem eğlence hem de iş amaçlı kullanılan ve günlük hayatı artık daha pratik ve keyifli hale getirmiş durumdadır. Projeksiyon tercihi yaparken tabi elde edeceğiniz cihaz adına mutlaka istek ve ihtiyaçlarımızı ön plana çıkarmalısınız. Ofis ya da seminer gibi farklı alanlarda sunum adına kullanılacak projeksiyonlar için, fps ve görsel zenginliğin çok önemli olmadığı ürünlere yönelmek doğru bir tercih olabilir. Çiziminin gerçekleştirildiği mimari çalışmaları ekrana detaylı olarak yansıtmak ya da HD görüntü kalitesinde film izlemek için, yüksek bir çözünürlüğe sahip projeksiyonların tercihi isteklerinize yanıt verebilir. Marka ve modeline bağlı olarak farklı teknik özelliklere sahip projeksiyonlar, dlp, led ve wifi gibi ayrıcalıklarıyla daha geniş bir kullanım alanı sağlamaktadırlar.

Wifi Ve Dlp Projeksiyon Modelleri

Özellikle kablo karmaşasından kurtaran wifi özellikli projeksiyon cihazı, daha pratik ve akılcı çözümlerle profesyonel bir kullanım şansı vermektedir. Zengin teknik özellikler ve detay sağlayan bu cihazlar sayesinde, video ve resimler ile dosyalarınızı laptop, masaüstü bilgisayarlar veya tabletinize kolayca bağlayabilir, gerçekleştirmeyi arzu ettiğiniz sunumunuzu en iyi şekilde tamamlayabilirsiniz. Ayrıca ekran bölme, otomatik atlama ve benzeri özellikler sunum sırasında seçenekli bir alternatif sağlıyor. Üst düzey teknolojik sistemlerle entegre edilen bu projeksiyonlar, gagetler ve özel yazılımlarla cihazınızın çok daha fonksiyonel şekilde kullanılmasına olanak vermektedir. LCD sistemlerin daha gelişmiş özellikleri ile ön plana çıkan dlp, (Dijital ışık işleme) projeksiyon çeşitleri ise, ışık kaynağından daha etkin ve keskin bir çözünürlük sağlamaktadır. Bu ürün modellerindeki ekran sistemlerinde ana ışık dalgaları yansıtılmakta, cam kalkan ya da kuvars gibi güçlü reflektörler aracılığıyla dışa doğru aktarım yapılmaktadır. Böylece aydınlanma kaynağı açısından LED ya da lazer gibi üniteler değerlendirilerek daha yüksek bir çözünürlük elde edilir.

Led Projeksiyon Cihazı Çeşitleri

Eğitim ve sunum ile farklı seminer etkinlikleri söz konusu olduğu zaman led projeksiyon çeşitleri ön plana çıkmaktadır. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan led projeksiyonlar, akıllı telefonlar ile tabletler aracılığıyla uyum sağlar, ufak boyutları sayesinde fonksiyonel bir kullanım olanağı sunar. Duvara ya da perdeye yansıtma özelliği bulunan bu mini cihazlar, kablolu veya wifi üzerinden şarj olma ayrıcalığını da sağlamaktadır. Özellikle portatif yapısı sayesinde her yere kolayca götürülebilir ve rahat bir kullanım kurulum şansı sağlanabilir. Projeksiyon lambası yerine daha çok ışık kaynağı kullanılan bu sistemler daha net bir çözünürlük sağlarlar. Ayrıca bu sayede daha uzun ömürlü bir kullanım elde edilir ve enerji açısından da yüksek bir tasarrufu ön plana çıkarır. Bu da gerçekleştirilecek olan farklı sunumlar ya da seminerler adına, uzun bir süre programın yürütülmesinde etkin bir olanak tanımaktadır.

Yüksek Bir Çözünürlük Sunan Kaliteli Projeksiyon Çeşitleri

Projeksiyon modelleri günümüzde artık oldukça geniş bir alana hâkim olmuş durumdadır. Özel etkinlikler, seminer ya da eğitim programları ile düğün gibi birçok farklı organizasyonlar adına da değerlendirilmektedir. Kristal netliğinde bir görüntü sağlaması ve güç yönetimi açısından daha verimli bir olanak sunması, görüntülerin ekrana daha net aktarılmasıyla tasarruflu bir kullanım şansı vermektedir. Ayrıca bütçeye bağlı olarak değişik teknik özelliklerine göre seçim yapılabilir. Tabii burada mutlaka kullanılacak amaca, isteklere ve ihtiyaca bağlı olarak farklı hedefler doğrultusunda seçim yapılmalıdır. Kolay kurulum imkanı ile kısa süre içerisinde hazır hale getirilen projeksiyonlar, özel işletim sistemleri sayesinde artık çok daha yüksek bir çözünürlüğe sahiptir. Bu yüzden günümüzde farklı LCD televizyon çözünürlüklerine kafa tutmaktadır. Hemen kategori üzerinden dilediğiniz bir modeli seçebilir, bütçenize uygun tasarımlar arasından tercih yaparak arayışınıza son verebilirsiniz.