Ürün Bulunamadı.

Koleksiyon & Figür

Önemli hobilerden birisi olan koleksiyonculukta, son yılların trendlerinden birisi de figür biriktirmektir. Özellikle aksiyon figürleri, çok daha yaygın bir şekilde tercih edilirken farklı figürlerde koleksiyon örnekleri arasında yer almaktadır. En fazla tercih edilen koleksiyon figür ürünlerinden bazıları hakkında kısa bilgileri, aşağıda sizler için sunduk.

En Fazla Tercih Edilen Koleksiyon Figür Ürünleri

Harry Potter Figürleri

Dünyada oldukça büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Harry Potter macerası ilk olarak bir kitap serisiyle hayatımıza girmiş olsa da sonrasında çekilen çizgi film ve dizi serilerinin yanında sinema filmleriyle birlikte, aksiyon severlerle tamamen bütünleşmiş oldu. Muhteşem bir kurgu üzerine yayınlanan Harry Potter sadece gençler tarafından değil, yetişkinler tarafından da oldukça benimsenerek efsaneler arasına girmeyi başarmıştır. Bu ilgiye koleksiyonculuk yapanlarda kayıtsız kalmayarak, Harry Potter figürleri biriktirmektedir.

NBA Figürleri

Koleksiyon meraklılarının dikkatinden kaçmayan figürler arasında yer alan NBA figürleri, geçmişten günümüze kadar efsane olmuş NBA yıldızlarının en klas hareketlerinin kalıplara döküldüğü ürünler arasında yer almaktadır. Figür koleksiyonu yapanların ilgisini çeken bu eşsiz koleksiyonda yer alan figürlere, sitemiz üzerinden kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Star Wars Figürleri

Dünya genelinde en sevilen serilerden birisi olan ve ülkemizde de efsaneleşen Star Wars, birçok insanı peşinden sürükleyen muhteşem bir kurguya sahiptir. İnsanların Star Wars tutkusu elbette ki sadece filmler ile kısıtlı kalmamış ve farklı alanlara da yansımıştır. Bu alanlardan birisi de, figür koleksiyonculuğu olup, birçok insan Star Wars figürlerini toplamaya başlamıştır. Eğer koleksiyonculuk henüz bir hobiniz değilse ve Star Wars hayranıysanız, Star Wars figürleri alarak bu eğlenceli hobi için güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

Toy Story Woody Ve Bulluye İkili Figür

Koleksiyonların en sevilen setlerinden olan Toy Story Woody ve Bulluye ikili figür, Redkit ve Düldül’ün harika uyumunun makete yansıtılmış halidir. Bunun yanında Dalton kardeşlere ait farklı koleksiyon figür serileri de, hobinizi renklendirecek ürünler arasında yer almaktadır.

Osmanlı Padişahları Serisi

Buram buram tarih kokan figürlerden bir koleksiyon figür serisi oluşturmak istiyorsanız, Osmanlı Padişahları serisi bunun için en ideal serilerin başında gelmektedir. Osmanlı Padişahları figürleri serinin yanında, tarihteki önemli karakterlerin figürleri de koleksiyonunuza ayrı bir anlam katacaktır.

Hayvan Figürleri

Şüphesiz ki bir figür koleksiyoncusu iseniz, koleksiyonunuzun en özel serilerinden birisini hayvan figürleri oluşturacaktır. Özellikle Dinazor, filler, mamutlar ve benzeri hayvan figürleri, figür koleksiyonculuğunun en önemli parçaları arasında yer almaktadır. Onlarca hatta yüzlerce figürün bulunması, geniş bir koleksiyon oluşturmanızı gerektirecek ve seçim yapmakta sizi oldukça zorlayacaktır.

Yüzüklerin Efendisi

Televizyon ve sinema dünyasının en klas serilerinden olan Yüzüklerin Efendisi, eğer bir figür koleksiyoncusu iseniz ve film karakterlerine ağırlık veriyorsanız olmazsa olmazlarınız arasında yer almalıdır. Dünya genelinde efsaneleşen ve gişe rekorları kıran Yüzüklerin Efendisi, uyarlandığı her alanda kitleleri peşinden sürüklemeye devam etmektedir.

Asker Figürleri

Aslında figür denildiğinde akla ilk gelen seriler arasında, asker figürleri gelmektedir. Çeşit bakımından da oldukça geniş bir yelpaze sunması, biraz kararsız kalmanıza neden olacak olsa da, en iyiler arasında seçim yapmak için şansınızı artıracaktır.

Pubg Aksiyon Figürleri

Dünyayı kasıp kavuran online oyunlar arasında yer alan Pubg’a özel aksiyon figürleri, özellikle oyun merakı kadar koleksiyona merak salan gençlerin ilgisini çekmektedir. Oyunun en aksiyon dolu anlarının temasıyla kurgulanmış figürler, figür koleksiyonu konusunda farklılık yaratmak isteyenlerinde bir hayli ilgisini çekmektedir. Pubg oyunu dışında, farklı oyun karakterlerinden kendi serinizi de oluşturabilirsiniz.