Ürün Bulunamadı.

Abiye Çanta Modelleri ve Fiyatları

Abiye giyimlerin en tamamlayıcı aksesuarları çantalardır. Abiye çanta modeller şık bir giyimde olmazsa olmaz parçalardır ve oldukça göz önündedirler. Kullanımı kolay olan ve salon rahatlığına uyan modeller sayesinde, oluşturulan şık kombini tamamlamak son derece kolaydır. Abiye çantalar daha çok salon şıklıklarında, özel gecelerde ya da organizasyonlarda kullanılan ürünler olsalar da günlük yaşamda farklı kombinlerle müthiş bir uyum sağlarlar.

Abiye Çanta Çeşitleri

Abiye çantalar genelde küçük formlarda olan ürünlerdir. Parlak detaylara sahip olan modeller daha ön plandadırlar. Tek askı ya da çapraz askı modeller mevcuttur. Bunun yanı sıra abiye çantalar genelde zincirlerle hareketlendirilmişlerdir. Taş detaylı modeller, sade düz renk modeller, farklı renklerle kombinlenmiş modeller, çiçek desenli modeller, deri modeller, leopar desenli modeller ve daha pek çok çeşit çanta, abiye şıklığını tamamlamada kullanılan ideal modellerdir.

Ufak ve Etkili Detaylar

Abiye çantalar genelde tek düğmeli modellerdir. Açma kapama için tek bir klips kullanılır. Kullanılan açma kapama detayları farklı taşlarla, hayvan figürleriyle veya farklı sembollerle hareketlendirilmişlerdir. Çanta üzerinde kullanılan bu ufak detaylar oldukça asil ve etkili bir tarz ortaya çıkarırlar. Bunun yanı sıra çevirmeli anahtar modeller de oldukça tercih edilen modellerdir. Abiye çanta çeşitlerinde kullanılan detaylar ufak olsalar da şık, asil ve dikkat çeken detaylardır. Bu sayede zarif bir abiye şıklığı kolayca tamamlanabilir.