Batık Cımbız

43,99 ₺

Batık Cımbızı Çeşitleri ve Fiyatları

Cımbızlar birçok anlamda pratik kullanım sağlar ve acil ihtiyaçlar için birebirdir. Genelde kaş için tercih edilse de birçok durumda cımbızlara ihtiyaç duyulduğu ortadadır. Özel metal ve çelik malzemeden yapılan cımbızlar her türlü kıl problemi için güvenle kullanılabilir. Hijyeniktir ve cilde zarar vermez. Günlük kullanımlar için sürekli hanımların yanlarında taşıdıkları bu cımbızlar birçok farklı durum için de tercih edilebilir. Standart bir kalıba sahip olan cımbızlar alınırken özenle seçilir ve alınan bir cımbız uzun dönem son derece rahatlıkla kullanılabilir.

Batık Cımbızları ile Ağrısız Batık Alma

Batık cımbızı ucu sivri şekilde piyasada bulunan cımbızlardır. Metal olan bu gereçler her türlü batığın acısız bir şekilde çıkartılmasını sağlar. Batığın olduğu noktada yapılacak işlem oldukça kısa bir nokta üzerinde gerçekleşir ve derinin diğer yerlerine zarar vermeyi önler. Sivri yapısı sadece batık üzerinde yoğunlaşır ve tek harekette batığı düzeltmeyi sağlar. 

Batık Cımbız Aparatı Hızlı Uygulama Sunar

Batık için özel olarak üretilen ve tırnak bakımı ürünü olan batık cımbızları genelde ayaklarda meydana gelen batıkları çıkarmak için idealdir. Aparatın batığın bulunduğu parmak üzerine yerleştirilmesi ile batığın kolay çıkartılması mümkün olur. Sabitlenen aparat batığa odaklanır ve ağrısız bir şekilde batık çıkartılır. Metal yapısı parmağın sabitlenmesini sağlar. Ayarlanabilir oynar baş batığa tam olarak odaklanma fırsatı verir. Tırnağın düzeltilmesi ve sağlığına kavuşması açısından oldukça faydalı bir üründür.