Ürün Bulunamadı.

 Nevresim takımları, yatak odalarında en çok aranan ürünler arasında yer almaktadır. Huzurlu ve konforlu bir uyku için kaliteli bir nevresim takımı belirleyici unsurdur. Çiftler için çift kişilik nevresim takımları, dört mevsim kullanıma uygun olmalıdır. 

Dört Mevsim Takımı Nedir?

Dört mevsim nevresim takımı, Yeni yılın komple ürünlerinden biridir. Değişen kullanım standartlarıyla artık her üründen dört mevsim kullanıma uygunluk bekliyoruz. Bu beklentiye en çabuk adapte olan ürünlerden hiç şüphesiz biri de nevresim takımlarıdır. Kapitoneli nevresim takımı veya komple nevresim seti olarak da bilinen ürünler, dört mevsim kullanıma uygundur. 

Kapitoneli nevresim sayesinde dört mevsim için uygun bir ürüne dönüşen setler, çift kişilik boyutlarda da üretilmektedir. Elyaf, Yün ve Pamuğun iki kat kumaş arasına hapsedilerek dikilmesiyle hazırlanır. Oluşan bu kat kapitoneli nevresimi ortaya çıkarmaktadır. Her mevsim kullanıma uygun bir yapıya sahip olan set dekorunuzu tamamlayan önemli bir unsura dönüşmektedir. 

Dört Mevsim Nevresim takımı ile Pikenin Farkları

Dört mevsim nevresim takımlarının yılın her anında kullanıma uygun olması, ürünü dayanıklı ve kolay yıkanabilir bir ürüne dönüştürmüş durumda. Yatak odalarında ihtiyaç duyulan tek eşya nevresim takımları değil. Buna ek olarak pikeleri de setinizde bulundurmanız gerekiyor. 

Pikeler ve nevresim takımlarının arasındaki temel farklara baktığımızda;

Pikelerin kabarık ve yoğun pamuklu olmasına karşın, Dört mevsim nevresim takımı daha ince ve sıkıştırılmış kumaştan üretilir. 

Pikeler daha yaza uygun ürünlerdir. Kapitoneli yapıya sahip dört mevsim nevresim takımları her dönem kullanıma uygundur. 

Pikeler ve nevresim takımlarının ortak özelliği, ölçülerinin hemen hemen aynı olmasıdır. 

Çift Kişilik Dört Mevsim Takımı Fiyatları

Nevresim takımı fiyatları, düşünüldüğünde her marka ve ürün için farklı fiyat etiketi ortaya çıkacak olsa da, ürünlerin genel olarak birbirine yakın fiyatlara sahip olacağını söyleyebiliriz. Dört mevsim nevresim takımı modelleri, fiyatları belirleyen bir diğer unsur olacaktır. 

En çok tercih edilen kumaş seçimi ise, pamuklu kumaşları işaret etmektedir. Renk ve desenlerin daha geniş bir seçim havuzunun olduğunu söyleyebiliriz. 

Çiçekli, 

Sade, 

Geometrik, 

Ekoseli, 

Çizgili, 

Renkli, 

Dantelli 

Gibi onlarca farklı desen ve modeli bulunmaktadır. Dört mevsim nevresim takımlarının fiyatları model ve desenlere göre hatta renklerine göre değişiklik gösterebilmektedir. 

Otellerde ve Pansiyonlarda Dört Mevsim Nevresim Takımı Kullanımı 

Oteller ve pansiyonlar gibi, günlük kullanıcının değiştiği işletmeler düşünüldüğünde dört mevsim nevresim takımları en doğru karar olacaktır. Hem yıpranma maliyetlerini düşüren hem de konuklarınızı kişiye özel uyku seçimine tek nokta da cevap veren ürünler bu yönü ile bakıldığında pansiyon ve otellerde en doğru seçime dönüşmektedir. 

Dayanıklı ve desenleri solmayan ürünler oldukları için, sararan ve yıpranan nevresim takımlarının aksine ürünler oldukça uzun süre kullanılarak günlük yıkamada sorun oluşturmayacaktır.