Salarticaret Kar Kayakçı Eldiveni Garson Boy Unisex Model

195,02 ₺

Stokta Yok

Kaleci Malzemeleri Fiyatları

Günümüzde özellikle erkeklerin sıklıkla takip ettiği futbol müsabakalarının en çok izlenen tarafı kesinlikle kalecilerin performanslarıdır.  Bu performansları eksiksiz şekilde yerine getirebilmek için kalecilerin de kullandıkları bazı özel malzemeler vardır. Bu malzemeler hem kurtarışları hem de atlamaları sırasında sağlıklarını koruyacak özel materyallerden üretilmektedir. Kalecilerin malzemeleri genellikle özel üretim olmaktadır. Aynı zamanda bireysel olarak isteğe bağlı şekilde üretilmiş ve şekillendirilmiş malzemelerde vardır. Kaleci malzemeleri tek kullanımlık ya da uzun süreli kullanım için tasarlanabilir. Tercihe bağlı olarak şekillendirilir. 

En Çok Kullanılan Ürünler

Kalecilerin vazgeçilmezi olan eldivenler her boy ve her renkte olabilir. Kişinin eline tam oturması ve rahat kullanım yapılması için özellikle dikkat edilmesi gereken malzemelerden biridir. Aynı zamanda kaleci eldivenlerinin içyapısı yumuşak ve her türlü darbeye dayanıklı olmalıdır. Bunun dışında kalecilerin en çok kullandığı malzemelerden biri de tozluktur. Tozluk genellikle kalın plastik ya da bezden üretilmektedir. Ayrıca kalecilerin temizlik açısından kullandığı diğer ürünlerden biri de eldiven temizleme spreyidir. Her türlü terleme ve kötü kokuyu engellemek için mutlaka her maç sonrası bu ürün kullanılmalıdır. 

Spor Yapmak İçin Gerekli

Kalecilerin ve diğer sporcuların antrenman ve maçlarda rahat hareket sağlayan ürünlerden biride giyilen şortlar ve tişörtlerdir. Bu şortlar genellikle diz üstünde ve bol lastikli olarak üretilen ürünlerdir. Aynı zamanda koruyucu görevini üstlenen içlikler de en çok giyilen ürünlerdir.