Hiking X11 Tuşlu Kamerasız Siyah Cep Telefonu

12% 340,00 ₺

300,00 ₺

Ücretsiz Kargo

NOKİA 1200 RENKLİ EKRANLI MODELİ ORJİNAL TAŞ GİBİ CEP TELEFONU

39% 400,00 ₺

245,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Telekomünikasyon sektöründe bir döneme damgasını vurmuş tuşlu telefon cihazları, günümüzde de geniş kitleler tarafından kullanılabilmektedir. Akıllı telefonların piyasaya çıkıp geniş kitleler tarafından tercih edilmesinden sonra teknolojinin gerisinde kalan bu tarz tuşlu telefonlar, her ne kadar kısıtlı bir kitleye hitap etse de yine de ilgi görmektedir. Çünkü iletişimin temel unsuru olan mesajlaşma ve telefonla arama gibi işlevleri son derecede kolay bir şekilde gerçekleştirilen bu tarz tuşlu telefonlar, hala değer görmektedir. Siz de bütçenize en uygun fiyatlarla hem kaliteli hem kullanışlı hem de sağlam bir tuşlu telefon ihtiyacı duyuyorsanız, firmamızın kullanıcı dostu web ara yüzüne sahip internet sitesi üzerinden alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

En Sağlam Tuşlu Telefon Modelleri

Bilindiği üzere genellikle teknolojik gereksinimleri olmayan ve akıllı telefon kullanma ihtiyacı duymayan kişilerin bir numaralı tercihi olan tuşlu telefonlar, sağlamlığı ve pratik kullanımı ile bilinmektedir. Aynı zamanda pek çok kişinin ikinci hattını kullanmak için tercih ettiği tuşlu telefon modellerinde kısa mesaj gönderme ve telefonla arama gibi fonksiyonlar sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir. Bu tarz tuşlu telefon modellerinde öne çıkan faydaların başında muhakkak sağlamlık ve dayanıklılık gelmektedir. Çünkü günümüzde çok tercih edilen akıllı telefonların aksine tuşlu telefon tasarımlarında dayanıklılık ön plandadır ve birinci sınıf kalitedeki materyal kullanılarak sağlam bir gövde inşa edilmektedir. 

Siz de dayanıklı olmasıyla öne çıkan tuşlu telefon modellerine ihtiyaç duyuyorsanız, internet üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde muhakkak ihtiyaçlarınıza yönelik tuşlu telefon çeşitlerini bulabilirsiniz. Bu tarz tuşlu telefon kamerasız olduğu için de her türlü kullanım ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılamaktadır. Masrafsız, dayanıklı, uzun kullanım ömrüne sahip ve tıkır tıkır çalışan bir tuşlu telefona ihtiyacınız varsa siz de firmamızın internet sitesi üzerinden bütçenize uygun fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz. Firmamızın satışa sunduğu bütün tuşlu telefon cihazları markalı olup orijinal ve sıfır ambalajında satışa sunulan ürünlerden oluşmaktadır.

Kullanışlı ve Pratik Tuşlu Telefon Çeşitleri 

Bazı kişiler kamerasız tuşlu telefon modellerini tercih ederken bazı kişiler de kameralı tuşlu telefon modellerine yoğun ilgi göstermektedir. Sanıldığını aksine hem tuşlu olup hem de yüksek çözünürlüklü kamerası bulunan telefon modellerine de yoğun ilgi gösterilmektedir. Siz de kendi ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak dilerseniz kameralı versiyonlara sahip tuşlu telefonları dilerseniz de düz ve kamerasız modelleri firmamızın internet s itesi üzerinden satın alabilirsiniz. Güvenilir hizmet anlayışını benimseyen firmamızda satışa sunulan bütün ürünlerde olduğu gibi tuşlu telefon cihazları da dünyanın önde gelen markalarının lisanslı ürünlerinden oluşmaktadır. 

Tamamen orijinal ve sıfır ambalajında tuşlu telefon satın almak isteyenlerin bir numaralı adresi haline gelen firmamızda pek çok farklı modeli görmek mümkündür. Dünyanın dört bir yanında geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden popüler markaların yanı sıra Türkiye’de üretilen tuşlu telefon modellerini de firmamızın internet sitesi üzerinden görüp beğenmek mümkündür. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren firmamızda her konuda kaliteli hizmet verildiği için müşterilerimiz gönül rahatlığıyla sahip olabilecekleri tuşlu telefon çeşitleriyle yoğun ilgi görmektedir.

Tuşlu Telefon Avantajları 

Akıllı telefon yerine tuşlu telefon kullanmanın pek çok avantajı bulunmaktadır. Öncelikle düşük maliyetli olduğu için tuşlu telefon tercihi genellikle yaşlı vatandaşlar ile çocuklar için tercih edilmektedir. Sesi yüksek çıkan tuşlu telefon sayesinde yaşlılarla iletişim kurmak çok daha kolay hale gelmektedir. Firmamızın internet sitesi üzerinden satışa sunulan tuşlu telefon modelleri arasında siz de kendi ihtiyaçlarınıza göre en uygun seçeneklere ve donanım özelliklerine sahip tuşlu telefon modellerini bulabilirsiniz. Yaşlıların kullanımına özel olarak tasarlanmış olan sesi yüksek çıkan tuşlu telefon modellerinde ayrıca sağlamlık ve dayanıklılık da ön plana çıkmaktadır.

Uzun yıllar boyunca herhangi bir deforme olmadan tuşlu telefon kullanabilmek mümkündür. Ancak bunun için birinci sınıf kalitedeki materyalden üretilmiş olan tuşlu telefon çeşitlerinin tercih edilmesinde fayda vardır. Her tuşlu telefon modelinin üretildiği materyal birbirinden farklılık gösterebilmektedir. Genellikle plastik kasalara sahip olan tuşlu telefon modellerinde zaman zaman ihtiyaca göre metal gövdeli modelleri de görmek mümkündür. Siz de daha sağlam ve kullanışlı bir tuşlu telefon sahibi olmak istiyorsanız bunun için ucuz plastikten üretilmiş düşük kaliteli tuşlu telefonlar yerine alüminyum veya metal gövdeli tuşlu telefon modellerini tercih edebilirsiniz. Günümüzde yoğun bir şekilde kullanılan tuşlu telefon modellerinin öne çıkan en büyük avantajlarından biri de şarjlarının uzun süre dayanmasıdır.

Uygun Fiyatlı Tuşlu Telefon Modelleri

Özellikle akıllı telefon gereksinimi duymadığı için kırılgan ve narin yapıda olan akıllı telefon cihazlarına yüksek rakamda para ödemek yerine tuşlu telefon satın almak isteyenler firmamızın güvenilir hizmetlerinden yararlanabilmektedir. Son yıllarda kapaklı tuşlu telefon modelleri de hem tarz olması hem de kullanışlılık bakımından avantajlara sahip olması sebebiyle tercih edilmektedir. Dünyanın önde gelen tuşlu telefon üreticisi firmaların kendi markalarını taşıyan bu kaliteli ve orijinal ürünlere firmamızın web sitesini kullanarak en kısa sürede sahip olabilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olarak üretilen tuşlu telefon modellerinin şarjı çok uzun gitmektedir. Full dolu şarj ile 3 güne kadar tuşlu telefon kullanma performansı elde edilebilmektedir. 

Bu tarz kaliteli ve güvenilir hizmetlerden yararlanarak siz de ister kendiniz için isterseniz de aile büyükleriniz veya küçükleriniz için satın almak istediğiniz tuşlu telefon modellerine çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bunun için firmamızın kullanıcı dostu web ara yüzünü ziyaret ederek, ekranda yer alan tuşlu telefon modelleri arasından seçim yapmaktır. Bu seçimi yaparken sadece tuşlu telefonun dış görünümü yani tasarım özelliklerini değerlendirmemek gerekmektedir. Aynı zamanda tuşlu telefonun hangi materyalden üretildiği, şarj süresini en kadar olduğu, sesinin ne kadar çıktığı, kameralı olup olmaması gibi detaylara da dikkat edilmesi tavsiye edilmektedir. Aynı zamanda her bütçeye uygun fiyatlarla kaliteli ve kullanışlı tuşlu telefon markası ve modelini bulmak mümkündür.

Güvenilir ve Uygun Fiyatlı Hizmet 

Başka bir yerde kolay kolay bulamayacağınız fiyatlarla tuşlu telefon satın almak istediğiniz de firmamızın müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyat politikası benimseyen firmamızda sektörün önde gelen tuşlu telefon üreticisi markaların tamamen orijinal ve sıfır kutulu tuşlu telefon modelleri satışa sunulmaktadır. Siz de uzun yıllar boyunca sorun yaşamadan kullanabileceğiniz kaliteli tuşlu telefon modellerine firmamızın internet sitesi sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. SSL güvenlik sertifikası bulunan firmamızda kredi ve banka kartları kullanılarak güvenilir online ödeme yöntemlerini kullanmak çok basit ve rahattır.

Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini odak noktasına alan firmamızda, tuşlu telefon modelleri de satışa sunulmaktadır. İster kendiniz için isterseniz de sevdikleriniz içi kaliteli bir tuşlu telefon modeli kullanmak istediğinizde, firmamızın geniş ürün yelpazesi içinden cihazı beğenip tek tıkla satın alabilirsiniz. Sıfır kutusunda gönderilen tuşlu telefon modellerinin her biri markalı ve orijinal cihazlardan oluşmaktadır. Siz de ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap verecek donanıma sahip tuşlu telefon çeşitlerini firmamızdan sipariş verebilirsiniz.