Ürün Bulunamadı.

Universal Oto Koltuk Kılıfı

Otomobil kullanıcılarının en fazla şikâyeti koltukların zamanla fazla kullanımdan dolayı yıpranması, koltuğun şeklinin bozulması ve aynı zamanda çıkmayacak lekeler ile kaplanmasıdır. Yıkaması zor olacağından üniversal oto koltuk kılıfları tercih edilir. Bu kılıflar her türlü araç için uyumludur. Kolay takılır ve hemen çıkartılabilinir. 

Koltuk Kılıfı Modelleri

Şık tasarımları ile fark yaratacak türleri de vardır. Aynı zamanda kullanım sırasında sürekli bakım gerektirmez. Kolayca yıkanabilir ve çıkartılabilinir. Bazı modellerinin çamaşır makinesine atılma özelliği de vardır. Koltuk kılıflarının en çok ihtiyaç duyulduğu zaman çocuklu ailelerin seyahatleri sırasındadır. Kalıcı ya da geçici olarak kılıflar kullanılabilinir. Bu tamamen isteğe bağlıdır. Aksi durumlarda koltuk renginin beğenilmediği, ya da desenlerinin değiştirilemediği durumlarda kullanılan koltuk kılıflarının en çok sevilen yanı çeşitli renk ve desenlerde olmasıdır. 

Her Keseye Uygun 

Universal oto koltuk kılıfı modellerinde kullanılan kumaş ve materyaline göre fiyatlandırılması yapılmıştır. Aynı zamanda uzun kullanım sağlandığından dolayı verilen ücretlerin çok göze batmayacağı söylenebilir. Oto koltuk kılıflar takım halinde satılır ve garantilidir. Kolayca takılabilmesini sağlayan lastikleri sayesinde her bireyin rahatlıkla yerleştirebileceği bir üründür. Taksitli ve peşin olarak sahip olunabilinir. En çok kullanılan ürünler arasında gri ve bej renkleri vardır. Araç içinde kaliteli durur ve sonradan takıldığı anlaşılmaz. Aynı zamanda koltuk başları için de ayrı aparatı vardır. Rahat kullanım sağlar.