Xaiomi Mi Tv Stick Askı Aparatı Tutacağı Kılıf Siyah

63,60 ₺

Stokta Yok

Ses Kablosu Fiyatları

Ses sitemlerinin kusursuz performans göstermesi için tercih edilen ses kabloları taşınabilir özelliğe sahip olmaları nedeni ile güvenli kullanım fırsatı sunar. Her cihaz ile kolayca uyum sağlayabilen ses kablosu modelleri yer kaplamayan yapısı nedeni ile oldukça rahat bir şekilde kullanılabilir. Ses iletkenliği görevini kusursuz bir performans ile yerine getirerek bütün cihazlarda üst düzey kullanım imkânı sağlar.

Aux Girişli Ses Kabloları

Ses kablosu birçok farklı giriş seçeneğine sahiptir. Aux girişleri için uygun olan başlığı her platformda görev yapabilmektedir. Bu özelliği nedeni ile araçlarda oldukça sık bir kullanım alanına sahiptir. Aynı anda telefona da uyan girişler müzik dinleme keyfini her fırsatta yaşamak isteyenler için oldukça ideal bir tercihtir. Birçok farklı uzunlukta satışa sunulan ses kabloları her mesafede kolay ses iletkenliği sağlar. Modern tasarımları ile halat dizaynına sahip ses kabloları estetik görünümü sevenler için güzel bir tercih olabilir. 

Çoğaltıcı Özellikli Kablo ve Aksesuarlar

Girişlerin yeterli gelmediği durumlarda uzatma kabloları ile çoğaltıcı kablolar son derece kusursuz bir hizmet sağlayabilir. Her cihaz için uyumlu olan çoğaltıcılar portatiftir ve kullanım açısından son derece rahattır. Bluetooth ile desteklenebilen b u ürünler her telefon için uygun tasarıma sahiptir. Her türlü ses ve video içeriğin kolay paylaşılmasını ve açılmasını sağlar. Hızlı iletken sistemi zaman kaybetmeden sesin taşınma işlemini yerine getirir.